Γράφει η «ξενοδόχος»

Πρόκειται για το νέο «στολίδι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, των Ισραηλινών της Brown ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας το οποίο μάλιστα έχει και θέα στην Ακρόπολη από την ταράτσα.

Το νέο Brown Townhouse στην οδό Πετράκη, στον αριθμό 26 έχει ανοίξει ήδη για κρατήσεις και μάλιστα διαφημίζει την έναρξη λειτουργίας του με έκπτωση 25% για τις κρατήσεις που θα γίνουν τώρα έως τα τέλη Ιουλίου.

Η νέα μονάδα των Ισραηλινών είναι στρατηγικά τοποθετημένη, δίπλα από την Ερμού και πολύ κοντά στην Πλάκα, δίνοντας στον επισκέπτη πλήρη γεύση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Το boutique ξενοδοχείο που έχει περιέλθει στο χαρτοφυλάκιο της Brown από το πρώην Athens La Strada διαθέτει συνολικά 51 δωμάτια.

Πρόκειται για το τρίτο ξενοδοχείο του ομίλου στην Αθήνα, μετά το Brown Acropol και το Dave Red Αthens στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ ήδη ο όμιλος από το Τελ Αβιβ έχει δρομολογήσει και τα επόμενα βήματα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη:

Στη συμπρωτεύουσα ο όμιλος έχει προγραμματίσει για τη σεζόν του 2022 δύο νέα ξενοδοχεία, ενώ στην Αττική το νέο εγχείρημα έχει να κάνει με το νέο project του Σουνίου, για μία τετράστερη μονάδα ακριβώς πάνω στη θάλασσα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here