Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό τους με τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στο νησί της Σύρου.

Το Villa Selena αποτελείται από πέντε δωμάτια και μία σουίτα με απόλυτη θέα προς το Αιγαίο και την παραλία Βαπόρια. Τα αναπαλαιωμένα έπιπλα, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, τα ξύλινα δάπεδα, οι τοιχογραφίες και τα μεταξωτά παραβάν σχεδιασμένα ειδικά για τη Villa Selena, συνδυάζουν την παλιά φινέτσα του νησιού και τις σύγχρονες ανέσεις, κατευθείαν στα δωμάτια του boutique ξενοδοχείου.

Το κτήριο που σταγάζεται, είναι ένα από τα παλαιότερα της πόλης της Ερμούπολης, ταξινομημένο ως διατηρητέο ​​μνημείο και έργο τέχνης του νεοκλασικισμού των αρχών του 19ου αιώνα.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τα Aria Hotels ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό τους με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο, το οποίο περιλαμβάνει 70 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Τα Aria Hotels αποτελούν θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Libra, ενός Ομίλου του οποίου οι θυγατρικές εταιρείες κατέχουν και διαχειρίζονται ακίνητα σε περισσότερες από 50 χώρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ