Η νέα εκπαιδευτική πρόταση του BCA College προσφέρει ολοκληρωμένη γνώση πάνω στη σύγχρονη Ξενοδοχειακή Λειτουργία, ενώ πλαισιώνεται από εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς καθηγητές του BCA College και εκπαιδευτές – στελέχη της Brown Hotels, που υποστηρίζουν το πρακτικό κομμάτι της εκπαίδευσης.

Δρ Χριστίνα Κωνσταντινίδου – BCA College


Το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια επιχείρηση στον χώρο του Τουρισμού είναι η φιλοσοφία της. Αυτή προβάλλει ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αυτή αναζητά ο πελάτης. Συνήθως, η εκπαίδευση των στελεχών στη φιλοσοφία της επιχείρησης γίνεται από την ίδια την επιχείρηση, μετά την πρόσληψη. Πρακτική που παρουσιάζει σημαντικά μειονεκτήματα και πολλούς περιορισμούς. Όταν μάλιστα μία ξενοδοχειακή αλυσίδα, όπως η
Brown Hotels εκφράζει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και ιδιαίτερη έφεση στο lifestyle design με τις αυθεντικές εμπειρίες ευζωίας που παρέχει στα βραβευμένα του ξενοδοχεία, τότε είναι λογικό να αναζητάει εργαζόμενους που να βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος.

Έτσι, η Brown Hotels σε συνεργασία με το BCA College δημιούργησαν ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο πλήρως στην ταυτότητα του Ομίλου. Το πρόγραμμα διαρκεί έναν χρόνο και προσφέρει το Diploma in Resorts and Hotels Operations Management. Όπως όλα τα προγράμματα του BCA College, συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη. Η θεωρητική κατάρτιση προσφέρεται στο City Campus τουBCA College, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 205, ενώ η πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων πραγματοποιείται στα ξενοδοχεία της αλυσίδας Brown. Το Diploma περιέχει, ενότητες που αφορούν τα Τρόφιμα, τα Ποτά, την Επικοινωνία, τα Λογιστικά και τα Οικονομικά, αλλά και τη Διαχείριση Κρίσεων, μεταξύ άλλων, συγκροτώντας έτσι μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση. 

Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σε Συνέντευξη Τύπου την 28ηΜαρτίου στο ξενοδοχείο Brown Acropol στην Αθήνα.

Ο Xάρης Δασκαλάκης CEO του BCA College, επεσήμανε ότι ως σύγχρονος και διαρκώς εξελισσόμενος εκπαιδευτικός οργανισμός, «το BCA College αναζητάει διαρκώς τρόπους διασύνδεσης με την αγορά εργασίας και ιδιαίτερα με τον τομέα του Τουρισμού, όπου διαπιστώνεται άμεση ανάγκη για εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς η χώρα έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης σημαντικών και ποιοτικών επενδύσεων, όπως αυτή της Brown Hotels».   

Ενώ, από την πλευρά του ο Leon Avigad, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Brown Hotels, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέργια, τονίζοντας ότι «οι κατηρτισμένοι εργαζόμενοι είναι απαραίτητοι σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια στον κλάδο της Φιλοξενίας, πόσο μάλλον μια αλυσίδα που διαθέτει τόσο υψηλά στάνταρ και επιδιώκει την παροχή απαράμιλλων εμπειριών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ