Προς τα 4,50 ευρώ πλησιάζει η μετοχή της εταιρείας Κανάκης, καθώς χθες συνέχισε ανοδικά με 2,93% στα 4,22 ενώ ενδοσυνεδριακά έγραψε και 4,30 ευρώ.

Στα 31,65 εκατ. η αποτίμηση της υγιέστατης, απόλυτα εξειδικευμένης εταιρείας στον τομέα των υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού κ.λ.π συναφή. Μία σύντομη ματιά, και μόνο, στην ιστοσελίδα stelioskanakis.gr και στους ισολογισμούς τελευταίων χρόνων της εισηγμένης θα σας πείσει για του λόγου μου το αληθές.

    Γιατί σας γράφω σήμερα για τον Κανάκη; Mία εισηγμένη της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης, με την οποία ουδέποτε, ουδεμία χρηματιστηριακή εταιρεία έχει κάνει τον κόπο να μας την αναλύσει;
  • Μα για να σας δείξω, πως κάτω από τα ραντάρ των αναλυτών και πέρα από τις τράπεζες, τα blue chips υπάρχουν εταιρείες και μετοχές που αξίζουν την προσοχή μας.
    Για παράδειγμα η μετοχή της Κανάκης οδεύει ολοταχώς για νέα ιστορικά υψηλά την ώρα που ο Γενικός Δείκτης δείχνει κολλημένος μεταξύ 600-660 μονάδων για πάνω από τέσσερεις μήνες και ο τραπεζικός κλάδος έχει χάσει περισσότερο από 25% σε αυτό το διάστημα.
     Θέλετε και άλλα παραδείγματα, όπως αυτό του Κανάκη; Ιντρακάτ με άνοδο 30,53% από την 2 Ιανουαρίου, Καμπάς με 23,75%, Ιντρακόμ με 25,16%, ΕΛΤΟΝ με 20,99%, Πλαστικά Θράκης με 19,79% και αρκετές ακόμη όταν στο ίδιο διάστημα ο ΓΔ έχει ενισχυθεί 6,73% και ο ΔΤΡ υποχωρεί 6,46% από την αρχή του έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here