Τον χθεσινό…ψίθυρο μας για την …δυναμική που δείχνει η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ τον διαβάσατε. Ακολούθησε η νέα σημαντική άνοδος της μετοχής, χθες Τρίτη, με άνοδο +5,26% στα 0,80 ευρώ.
Με συναλλαγές 8.283 μετοχών, αξίας 6.659 ευρώ η μετοχή της εταιρείας συμφερόντων Κυριακόπουλου κέρδισε και άλλο έδαφος στο χρηματιστηριακό ταμπλό, με την αποτίμηση της εισηγμένης να διαμορφώνεται στα 9,36 εκατ. ευρώ. Με την καθαρή θέση, στα 8,23 εκατ. ευρώ όπως έγραφα χθες και μετά την απόκτηση της Lion/SIXT η εταιρεία “τρέχει” με ….ταχύτητες YAMAHA.
Με μικρές απώλειες το ξεκίνημα του 2019 για τη μετοχή της Aegean. Στα 7,29 ευρώ, την Τρίτη (χαμηλότερα -0,14%) με συναλλαγές 58.209 μετοχών, αξίας 421.276 ευρώ. Χρηματιστηριακός παράγων εκτιμούσε πως η χρηματιστηριακή εικόνα για τη μετοχή οφείλεται στο ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για τον χρόνο που θα προχωρήσει η εταιρεία σε έκδοση εταιρικού ομολόγου, ύψους όπως έχει αναφερθεί 200 εκατ. ευρώ. 
Από τις μικρές του κατασκευαστικού κλάδου, η ΕΚΤΕΡ, παρουσιάζει, το τελευταίο διάστημα, αξιοσημείωτη κινητικότητα. Κάτι το ότι η διοίκηση της συζητά το ενδεχόμενο να ενταχθεί σε ευρύτερο κατασκευαστικό group, κάτι η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της (κυρίως στον τουριστικό τομέα) στην χθεσινή συνεδρίαση άλλαξαν χέρια 21.788 μετοχές, αξίας 27.915 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here