• «Ελπίζουμε να είστε σε θέση να συμμετάσχετε σε αυτό το ταξίδι ολικής θεώρησης, που θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε την Ελλάδα με την εντυπωσιακή ανάκαμψη».

Αυτό αποτελεί το καταρχήν προσκλητήριο της JP Morgan προς τους πελάτες της, τους οποίους προτίθεται να φέρει στην Αθήνα, σε ένα σημαντικό roadshow, που θα διεξαχθεί 17 με 19 Ιανουαρίου υπό την αιγίδα της, επιβεβαιώνοντας πως:

  • H χώρα μας έχει μπει στο ραντάρ των μεγαλύτερων επενδυτικών οργανισμών

Οι διεθνείς οίκοι διαβλέπουν συνέχεια στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Η Ελλάδα αποτελεί πεδίο για την επίτευξη και νέων διεθνών συμφωνιών.

Ο οίκος σημειώνει πως θα υπάρχουν συναντήσεις της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας με τις διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων, με διοικήσεις μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, με τους ρυθμιστές της αγοράς (ΤτΕ, ΤΧΣ κ.λπ.), αλλά και με κυβερνητικούς παράγοντες.

Στην εκδήλωση θα μετέχουν -κατ’ αρχάς, διότι ο κατάλογος θα συμπληρωθεί- οι Aegean Airlines, Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, ΕΧΑΕ, Τράπεζα της Ελλάδος, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Intrum, Mυτιληναίος, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και Payzy Wallet, Prodea Investments, Τέρνα Ενεργειακή και φυσικά η ελληνική κυβέρνηση.

Μια εκδήλωση που δείχνει ότι η Ελλάδα επιστρέφει στα μεγάλα επενδυτικά σαλόνια και επιπλέον ότι η χώρα μας είναι πεδίο για επίτευξη νέων διεθνών συμφωνιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ