Νέες αναταράξεις στα συνδικαλιστικά της ΝΔ. Νέος πονοκέφαλος για τη Ν.Δ, μετά την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και ΕΒΕΑ με αφορμή τις…φιλοσυριζαϊκές θέσεις του, που του καταμαρτύρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μία διαγραφή που σήκωσε διαμαρτυρίες κυρίως από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά όχι μόνο.

Ωστόσο απ΄ότι μου…ψιθύρισε ο άνθρωπος μου στην Συγγρού ο Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας του κόμματος, έχει και έναν νέο-επιπλέον- πονοκέφαλο να διαχειριστεί.

Ο λόγος αυτή την φορά για τον Βασίλη Κορκίδη, πρόεδρο του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά για τον οποίο όπως μου…ψιθύρισε ο άνθρωπος μου καταμαρτυρώνται πολύ πιο…φιλοσυριζαϊκές θέσεις και μάλιστα πολύ πριν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ. Ήδη ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ απάντησε αρνητικά στον Λευτέρη Αυγενάκη να αναλάβει να συντονίσει την πρόσκληση των γαλάζιων στελεχών της επιμελητηριακής κοινότητας. Με συνέπεια να ματαιωθεί η για μεθαύριο Πέμπτη σύγκληση στελεχών επιμελητηρίων της ΝΔ. 

Θα προχωρήσει την κόντρα ο Βασίλης Κορκίδης, έχει τις αντοχές η ΝΔ να προχωρήσει τώρα και σε δεύτερη συνεχόμενη διαγραφή προβεβλημένου παράγοντα στον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο; Θα το σκεφτούν εκεί στην Συγγρού, πως μετά το δώρο Μίχαλου μπορεί να κάνουν και ένα δεύτερο στον ΣΥΡΙΖΑ και την επικοινωνιακή του τακτική;

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here