Η Freedom Finance Europe, ο ευρωπαϊκός βραχίονας της Freedom Holding Corp., απέκτησε την ιδιότητα του μέλους διαπραγμάτευσης στην αγορά κινητών αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η υποψηφιότητα της εταιρείας έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η συμμετοχή της εταιρείας στο χρηματιστήριο θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της στην Ελλάδα να πραγματοποιούν απευθείας συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Freedom Finance: Ποια είναι η πρωτοποριακή πλατφόρμα online trading που ήρθε (και) στην Ελλάδα

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην ελληνική αγορά, αποκτώντας την ιδιότητα του μέλους διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Πιστεύουμε ότι το ελληνικό χρηματιστήριο θα είναι ο πυρήνας της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας, προσφέροντας γενναιόδωρες αποδόσεις και θέλουμε να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, παρέχοντας άριστης ποιότητας επενδυτικές υπηρεσίες σε όλο το πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει περισσότερους από 400.000 επενδυτές διεθνώς», δήλωσε ο Γιώργος Καραγεώργος, επικεφαλής της Freedom Finance Europe στην Ελλάδα.

Freedom Finance: Ένας από τους σημαντικότερους online brokers στον κόσμο ήρθε στην Ελλάδα και ψάχνει γραφεία

Η Freedom Finance Europe εισήλθε στην ελληνική αγορά το 2021. Σήμερα, ο αριθμός των ιδιωτών επενδυτών που χρησιμοποιούν στην Ελλάδα τη σύγχρονη πλατφόρμα χρηματοοικονομικών συναλλαγών Freedom24 ξεπερνά τους 27.000 χρήστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here