Η Freedom Finance πραγματοποίησε τα εγκαίνια του ελληνικού γραφείου της εταιρείας στην Αθήνα, επισημοποιώντας την παρουσία της στην ελληνική αγορά και σφραγίζοντας τη σχέση της με τους Έλληνες επενδυτές. Τα νέα γραφεία βρίσκονται στο ανακαινισμένο κτήριο επί της οδού Μιχαλακοπούλου 80 (στο κτήριο του πρώην ΔΟΛ) στο κέντρο της Αθήνας. 

Σε εορταστικό κλίμα, επενδυτές από τον χώρο τον επιχειρήσεων και πελάτες της εταιρείας, παρακολούθησαν το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου, μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τον κο Γιώργο Καραγεώργο, επικεφαλής του γραφείου της Freedom Finance στην Ελλάδα. Το παρόν έδωσαν και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Freedom Finance από Ελλάδα και Ευρώπη. 

Freedom Finance: Ποια είναι η πρωτοποριακή πλατφόρμα online trading που ήρθε (και) στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι ομιλητές, η ελληνική αγορά έχει αναπτυχθεί ταχύτατα από την έναρξη των λειτουργιών της Freedom Finance στη χώρα μας, καθώς έχουν ανοιχτεί πλέον πάνω από 23 χιλιάδες επενδυτικοί λογαριασμοί και έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν 150.000 συναλλαγές από Έλληνες πελάτες, μέσω της πλατφόρμας Freedom24. 

Οι συναλλαγές που εκτελούνται μέσω της Freedom24 έχουν μηδενικό κόστος (0% commission fee) για τους Έλληνες πελάτες, ενώ το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών ανταποκρίνεται άμεσα για να δώσει λύσεις στα εισερχόμενα αιτήματα των πελατών. Να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα Freedom24 δίνει άμεση πρόσβαση σε διεθείς IPO, για το ελληνικό επενδυτικό κοινό.

Η Freedom Finance έχει ήδη θέσει τους στόχους της για το 2023 και φαίνεται πώς η πορεία της θα συνεχίσει να είναι ανοδική τόσο στην Ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά. Ανάμεσα στα όσα στοχεύει, βρίσκονται και νέες υπηρεσίες τραπεζικού χαρακτήρα και εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους και πεπειραμένους επενδυτές. Αυτές και πολλές ακόμα καινοτομίες της Freedom Finance θα είναι διαθέσιμες μέσα από ένα ενιαίο οικοσύστημα, προσβάσιμο από όλα τα μέλη και τους επενδυτές της Freedom24.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ με φίλους, συνεργάτες και πελάτες για να γιορτάσουμε και επίσημα τη λειτουργία του γραφείου αντιπροσωπείας της Freedom Finance στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει πολύ σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά, η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει το ελληνικό κοινό καθημερινά ενισχύεται  και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά, ώστε να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποιότητα επενδυτικών υπηρεσιών στους χρήστες της πλατφόρμας μας, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, με νέες καινοτόμες για την ελληνική αγορά υπηρεσίες», δηλώνει ο κ. Γιώργος Καραγεώργος, επικεφαλής του γραφείου της Freedom Finance στην Ελλάδα.

Freedom Finance: Η πρωτοποριακή πλατφόρμα online trading φέρνει τις δημόσιες προσφορές (IPOs) στην ελληνική αγορά 

Freedom Finance: Ένας από τους σημαντικότερους online brokers στον κόσμο ήρθε στην Ελλάδα και ψάχνει γραφεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here