Η Bank of America επιμένει να δοθεί on block το 27% των μετοχών της Τρ. Πειραιώς που σήμερα βρίσκονται στο χαρτοφυλάκια του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
 Γνωστή και πριν το Road Show της JP  Μorgan Chase στη Νέα Υόρκη η θέση της BofA για την διάθεση του 27% που έχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με τη μία, και σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή (χρηματιστηριακή αξία) ..
  Ως γνωστόν ο αμερικανικός οίκος ενεργεί ως σύμβουλος του Ταμείου στην συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ ανάλογη θέση είχαν και οι σύμβουλοι της Πειραιώς, Goldman Sachs-UBS.
   Σύμφωνα με παράγοντα ο οποίος συμμετείχε στο only Greeks Investment Show της JPMC η θέση της ΒofA έγινε ακόμη πιο εδραία μετά την υποδοχή που είχε το project διάθεσσης του 27% on block.
   Ονόματα όπως Capital, Fidelity κ.α. που συμμετείχαν στο placement της Εθνικής δήλωσαν “παρών”, ενώ πάντα με τον ίδιο ενδιαφέρον έδειξαν και hyper funds που μέχρι τώρα δεν έχουν το ΧΑ στο monitoring τους.
Στα 4,323 δισ.€ η αποτίμηση της Πειραιώς, που εάν συνεχιστεί η άνοδος της μετοχής θα μπορεί να διαμορφωθεί σε μεγαλύτερα μεγέθη.
Στα 3,458 ευρώ η μετοχή, με άνοδο 8,06% από την αρχή του έτους και 23,50% σε διάστημα 3μηνου.
Ξεκάθαρα long η τάση, με την JPMC να δίνει τιμή-στόχο τα 5 ευρώ, την Optima Bank επίσης τα 5 ευρώ, η δε Morgan Stanley ανέβασε τον πήχη στα 4,58 από 4,16 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ