Ξάφνιασε την αγορά το 28% της μετοχής της ΕΚΤΕΡ σε διάστημα μίας εβδομάδος.
Ισχυρή αντίδραση που επειδή ακολούθησε το +60% της Δομικής Κρήτης κάποιοι υπέθεσαν πως ενδεχομένως ο Αθανάσιος Σίψας να έχει προσεγγισθεί από τον Δημήτρη Κούτρα.
Ο νέος βασικός μέτοχος της Δομικής Κρήτης όντως είναι σε συζητήσεις με μετόχους εταιρειών του κλάδου αλλά όχι εισηγμένες.
Συνεπώς αλλού θα έπρεπε να αναζητηθεί ο λόγος της ανόδου, καθώς από το μέτωπο της Πάρου δεν αναμένονται εξελίξεις πριν το φθινόπωρο.
  • Πιθανόν, σύμφωνα με παράγοντες του κλάδου, η απάντηση να βρίσκεται στην επικείμενη ανακοίνωση του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και συγκεκριμένα του εργολάβου που θα αναλάβει την κατασκευή 3 νοσοκομείων δωρεά του Ιδρύματος.  
    Με το “Πωλητήριο” για το 25% της “Ανεμος” να δίνει ισχυρή ώθηση στη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ έως τα 2,685 ευρώ, η εισηγμένη φτάνει σε αποτίμηση τα 933 εκατ.€
Πρακτικά, με το που “γράφει” 2,88 ευρώ η μετοχή ο όμιλος γίνεται το 21ο μέλος του club των billionaires.
Έως τα 3,17 ευρώ η μετοχή της Intrakat- σε νέα υψηλά- με την αποτίμηση της να ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ ανεβαίνοντας κατηγορία όσον αφορά στο monitoring συγκεκριμένων funds που επενδύουν από ένα κρίσιμο μέγεθος και πάνω.