Ξάφνιασε την αγορά το 28% της μετοχής της ΕΚΤΕΡ σε διάστημα μίας εβδομάδος.
Ισχυρή αντίδραση που επειδή ακολούθησε το +60% της Δομικής Κρήτης κάποιοι υπέθεσαν πως ενδεχομένως ο Αθανάσιος Σίψας να έχει προσεγγισθεί από τον Δημήτρη Κούτρα.
Ο νέος βασικός μέτοχος της Δομικής Κρήτης όντως είναι σε συζητήσεις με μετόχους εταιρειών του κλάδου αλλά όχι εισηγμένες.
Συνεπώς αλλού θα έπρεπε να αναζητηθεί ο λόγος της ανόδου, καθώς από το μέτωπο της Πάρου δεν αναμένονται εξελίξεις πριν το φθινόπωρο.
  • Πιθανόν, σύμφωνα με παράγοντες του κλάδου, η απάντηση να βρίσκεται στην επικείμενη ανακοίνωση του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και συγκεκριμένα του εργολάβου που θα αναλάβει την κατασκευή 3 νοσοκομείων δωρεά του Ιδρύματος.  
    Με το “Πωλητήριο” για το 25% της “Ανεμος” να δίνει ισχυρή ώθηση στη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ έως τα 2,685 ευρώ, η εισηγμένη φτάνει σε αποτίμηση τα 933 εκατ.€
Πρακτικά, με το που “γράφει” 2,88 ευρώ η μετοχή ο όμιλος γίνεται το 21ο μέλος του club των billionaires.
Έως τα 3,17 ευρώ η μετοχή της Intrakat- σε νέα υψηλά- με την αποτίμηση της να ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ ανεβαίνοντας κατηγορία όσον αφορά στο monitoring συγκεκριμένων funds που επενδύουν από ένα κρίσιμο μέγεθος και πάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here