• “Στις ΗΠΑ υπάρχει έντονη κινητικότητα και εξελίξεις στον κλάδο των αθλητικών στοιχημάτων”,

αποκάλυψε στο πλαίσιο ενημέρωσης των θεσμικών αναλυτών για τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2022, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης Χρυσόστομος Σφάτος.

Χρυσόστομος Σφάτος αναπληρωτής CEO Intralot
  • “Ολοένα και περισσότερες Πολιτείες σχεδιάζουν να νομιμοποιήσουν το αθλητικό στοίχημα και σε αυτόν ακριβώς τον τομέα εντοπίζονται σημαντικές ευκαιρίες.
  • Μόλις οριστικοποιηθούν κάποιες συμφωνίες τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκαλύψουμε και περισσότερες λεπτομέρειες στο προσεχές μέλλον.
  • Στην παρούσα φάση συζητάμε με διάφορες Πολιτείες ενώ βρισκόμαστε σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με δύο συγκεκριμένες”. 

Η Intralot βρίσκεται εν αναμονή της έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να προχωρήσει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την άντληση κεφαλαίων 125-130 εκατ. ευρώ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου.

Το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων θα κατευθυνθεί στην επαναγορά περίπου του 34% της αμερικανικής θυγατρικής Intralot Inc, το οποίο είχε ανταλλαχθεί στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των χρεών της εισηγμένης τον Αύγουστο του 2021.

Σε σχετικό ερώτημα εάν υπάρχει κάποια συμφωνία για την ενσωμάτωση της Standard General σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας της Intralot, ο κ. Σφάτος απάντησε ότι επί του παρόντος δεν έχουν γίνει άλλες συμφωνίες πέραν από αυτήν που σχετίζεται με τη συμμετοχή της στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄ τριμήνου, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης σχολίασε ότι οι υπόλοιπες αγορές επέστρεψαν γρηγορότερα στην κανονικότητα σε σχέση με την αμερικανική αγορά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here