Γράφει η «ξενοδόχος»

Περισσότερα ξενοδοχεία στη χώρα μας θέλει να αποκτήσει τα επόμενα χρόνια η Wyndham Hotels & Resorts, η οποία έχει αυτή την στιγμή ένα χαρτοφυλάκιο με 9.000 ξενοδοχεία σε 95χώρες, με μεγάλη παρουσία στην Αμερική και στην Κίνα.

  • «Το πλάνο της Wyndham στην προσεχή τριετία  περιλαμβάνει τουλάχιστον 25 ξενοδοχεία στην Ελλάδα που θέλουμε να έχουμε, σε σύγκριση με τα 10 περίπου ξενοδοχεία που έχουμε σήμερα με τα brands Dolce, Wyndham, Wyndham Grand, Tryp, Ramada και RamadaPlaza»,

ήταν η δήλωση χθές του κ. Δημήτρη Μανίκη, προέδρου της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής των Wyndham Hotels & Resorts στο 1ο International Business and Hospitality Conference. Σημειωτέον ότι ο αμερικανικός όμιλος το 95% του οποίου αφορά franchise, διαθέτει 490 μονάδες σε 45 χώρες της περιοχής που περιλαμβάνει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ευρασία και την Αφρική και 250 ξενοδοχεία στη Λατινική Αμερική.

Η εταιρεία διαχειρίζεται 22 brands παγκοσμίως (από luxury έως economy ως προς το budget) και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο κ. Μανίκης ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει τρομερή δυναμική κι ένα πολύ ισχυρό brand, ενώ υπάρχει σημαντικός χώρος για την ανάπτυξη ξένων αλυσίδων οι οποίες φέρνουν τεχνογνωσία στον προορισμό και τον ξενοδόχο, εφαρμογή νέων τεχνολογιών κ.τ.λ. πέραν φυσικά και των προγραμμάτων πιστότητας που εφαρμόζουν οι μεγάλες αλυσίδες «ενώνοντας ένα μεγάλο πελατολόγιο κάτω από ένα όνομα. Ενδεικτικά, το 45% των κρατήσεων στην Ελλάδα προέρχεται από το πρόγραμμα loyalty της Wyndham», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι υπάρχει μία αλλαγή στην ελληνική ξενοδοχία «η δεύτερη γενιά Ελλήνων ξενοδόχων σκέφτεται πολύ διαφορετικά και υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για συνεργασίες».

Wyndham Hotels & Resorts: Ταξιδιωτικές τάσεις το 2022

Σημειωτέον ότι η Wyndham έχει δημιουργήσει διοικητικό κέντρο στη χώρα μας όπου έχει προσλάβει προσωπικό για τη διαχείριση των αγορών της νοτιοανατολικής Μεσογείου, εκτός από Ελλάδα σε Κύπρο, Βαλκάνια, Ιταλία και Ισραήλ, τονίζοντας ότι στη χώρα μας υπάρχει μία «νέα γενιά πολύ καταρτισμένη με πολύ καλό πανεπιστημιακό επίπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here