Μια αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής Walt Disney Co. και την Fireman’s Fund Insurance Co θα λυθεί όπως όλα δείχνουν στα δικαστήρια, καθώς η ασφαλιστική εταιρεία προσέφυγε στη δικαιοσύνη για μια διαμάχη που αφορά ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Σύμφωνα με την latimes.com όλα ξεκίνησαν λόγω των αξιώσεων που είχε η εταιρεία παραγωγής, ύψους 10 εκατ. από την ασφαλιστική εταιρεία εξαιτίας των καθυστερήσεων γυρισμάτων που προκάλεσε η έξαρση της πανδημίας. Τις αξιώσεις αυτές, η Fireman’s Fund Insurance Co αρνείται να τις καταβάλει, υποστηρίζοντας πως στα ασφαλιστήρια συμβόλαια δεν περιλαμβάνονταν η πρόβλεψη αποζημίωσης με την ανωτέρω αιτιολογία.

Η “κόντρα” κλιμακώθηκε με αποτέλεσμα η Fireman’s Fund Insurance Co να προσφύγει στα δικαστήρια. Εκπρόσωπος της Walt Disney Co. αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο επί της υπόθεσης.

Οι παραγωγές στην Καλιφόρνια ξεκίνησαν πέρυσι, αφού οι Ενώσεις και οι υπεύθυνοι των στούντιο του Χόλιγουντ κατέληξαν σε συμφωνία για τα πρωτόκολλα που έπρεπε να τηρηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα πρωτόκολλα αυτά περιελάμβαναν την τήρηση αποστάσεων και τη χρήση μάσκας πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here