Χτισμένο σε ιδιωτική χερσόνησο το πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Καψής στην Αγία Πελαγία της Κρήτης, περνάει αύριο στα χέρια κάποιου από τους ενδιαφερόμενους για να το αποκτήσουν.

Ο διαγωνισμός για την πώλησή του λήγει αύριο 15 Ιουλίου και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 30 υποψήφιους «μνηστήρες», που έκαναν ουρά για να διεκδικήσουν το χτισμένο σε περιοχή σπάνιας ομορφιάς θέρετρο, το οποίο έβγαλαν σε διαγωνισμό οι πιστώτριες τράπεζες.

Πέντε υποψήφιοι θρυλεIται πως έχουν κάνει ισχυρές προσφορές.

Το «Τουριστικό Συγκρότημα Καψή Α.Ε.» στην περιοχή Αγία Πελαγία τέθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης από τις πιστώτριες τράπεζες πριν από ένα χρόνο. Οι συνολικές υποχρεώσεις του ομίλου προς το δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους προμηθευτές κατά τις πληροφορίες ξεπερνούν τα 150 εκ. ευρώ.

Στο παρελθόν φέρεται να είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον μεταξύ άλλων, ο όμιλος Ιβάν Σαββίδη, ο όμιλος Sani/Ikos, όπως και η αμερικανική Hines μαζί με την Ηenderson Park καθώς και η ΗIG.

Κτισμένο πάνω σε μία ιδιωτική χερσόνησο και προσφέροντας την υπέροχη θέα του Αιγαίου πελάγους, το “Out of the Blue, Capsis Elite Resort”, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο περιλαμβάνει κέντρο υγείας και ευεξίας, το All-Suite ξενοδοχείο με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ιδιωτικές σουίτες, μεζονέτες και βίλες με ιδιωτική πισίνα και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Είναι δυναμικότητας 490 δωματίων και 1.155 κλινών και αποτελείται από 42 κτίρια τα οποία διαθέτουν χώρους συνολικής επιφάνειας 45.255 τετραγωνικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here