Ματαιώθηκε, ελλείψη προσφορών, ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την πώληση της βίλας του Μπάμπη Βωβού.

Η τιμή πρώτης προσφοράς, ύψους 2,6 εκατ. ευρώ, της κατοικίας, που βγήκε στο σφυρί με επισπεύδουσα την εταιρεία FXCM Limited, φαίνεται ότι απέτρεψε τους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι, ενδεχομένως, περιμένουν να μειωθεί το τίμημα για να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η διώροφη κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 1.053,61 τ.μ., με τη μονοκατοικία να έχει επιφάνεια 650 τ.μ. Στον δενδροφυτεμένο περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου έχουν επίσης διαμορφωθεί διάδρομοι και ράμπα από και προς το υπόγειο, το οποίο έχει επιφάνεια 150 τ.μ. και στεγάζει πισίνα, μπαρ και μπάνιο. Αντίστοιχα, στο ισόγειο επιφάνειας 250 τ.μ. υπάρχουν καθιστικά με τζάκι, μπάνια και κουζίνα, ενώ στον πρώτο όροφο των 250 τ.μ. βρίσκονται οι έξι κρεβατοκάμαρες, μία εκ των οποίων master, καθώς και τρία μπάνια, ένα καθιστικό και βεράντες.

Σημειώνεται ότι η βίλα του κ. Βωβού στο Παλαιό Ψυχικό είχε βγει πάλι σε πλειστηριασμό στις 13 Δεκεμβρίου 2017 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου με επισπεύδουσα την Alpha Bank και τιμή εκκίνησης τα 2,56 εκατ. ευρώ. Ο πλειστηριασμός ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε τότε, καθώς την προηγούμενη μέρα ο συμβολαιογραφικός σύλλογος αποφάσισε την αποχή των μελών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here