Μια κίνηση ουσίας και επικοινωνίας συνάμα αποτελεί η ανάληψη καθηκόντων της Λούκας Κατσέλη για λογαριασμό της ΕΔΕΜ.

Δύο χρόνια μετά την έναρξη της μεταβατικής διαδικασίας, η έναρξη της λειτουργίας του νέου αυτοδιαχειριζόμενου οργανισμού διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών θα έχει στην διεύθυνση της ένα πολύπειρο στέλεχος της αγοράς, με μακρά πορεία στην πολιτική και την οικονομία.

Κατά τις εκτιμήσεις των δημιουργών η πολύτιμη εμπειρία, η αναγνωρισμένη διαδρομή και το εκπεφρασμένο και έμπρακτα ενδιαφέρον της κ. Λούκας Κατσέλη για τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του, αποτελούν εγγύηση για τη διαφανή και αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία της ΕΔΕΜ, εξασφαλίζοντας μια νέα, σύγχρονη διαχείριση, προς όφελος όλων των δημιουργών και δικαιούχων.

Όπως αναφέρεται σχετικά:

«Με την εκκίνηση της λειτουργίας μας, έχουμε την τιμή και τη χαρά να αναγγείλουμε την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης και Διοίκησης της ΕΔΕΜ από την κ Λούκα Κατσέλη, ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσωπικότητα διεθνούς κύρους, με σημαντική προσφορά στην πολιτική, με ευρέως γνωστή Κοινοβουλευτική και Νομοθετική παρουσία, με πλούσια εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και στην τραπεζική και με σημαντική ακαδημαϊκή δραστηριότητα σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια.

Πιστεύουμε ότι η πολύτιμη εμπειρία, η αναγνωρισμένη διαδρομή και το εκπεφρασμένο και έμπρακτα ενδιαφέρον της κ. Λούκας Κατσέλη για τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του , αποτελούν εγγύηση για τη διαφανή και αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία της ΕΔΕΜ, εξασφαλίζοντας μια νέα, σύγχρονη διαχείριση, προς όφελος όλων των δημιουργών και δικαιούχων.».

Συμπληρώνουν επίσης οι δημιουργοί, πως με δεδομένη την έκτακτη κατάσταση στην οικονομία, λόγω της πανδημίας στοχεύουν, όχι μόνο στην προστασία και ασφαλή διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των δημιουργών/ δικαιούχων της ΕΔΕΜ σε βάση δικαίου, αλλά και στην ανάπτυξη συνεργασιών με τους χρήστες των έργων μας προς αμοιβαίο όφελος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here