Τους λόγους για τους οποίους η κα Μαριάννα Λάτση επέλεξε να επενδύσει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ εξηγεί ανακοίνωση της εταιρείας συμφερόντων της, Latsco Hellenic Holdings S.à r.l..

Η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η επένδυση σε έναν από τους δυναμικότερα αναπτυσσόμενους ελληνικούς επιχειρηματικούς ομίλους, όπως είναι ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, υποδηλώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη των ελληνικών επενδυτικών κεφαλαίων προς την Ελλάδα, την ελληνική επιχειρηματικότητα και τους Έλληνες εργαζόμενους.

Η επένδυση στον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διευρύνει το υφιστάμενο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της κ. Μαριάννας Ι. Λάτση, η διαχείριση του οποίου γίνεται μέσω του LATSCO Family Office.

Στις επενδύσεις της, συγκαταλέγονται υφιστάμενες από δεκαετίες σε τομείς όπως ναυτιλία, διύλιση και εμπορία πετρελαιοειδών, ενέργεια και real estate, και μια σειρά από πρόσφατες, επενδύσεις στους κλάδους των υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών και ψηφιακής τραπεζικής, σε εταιρείες παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ασφαλείας και κυβερνο-ασφάλειας, σε εταιρείες τεχνολογίας καθώς και στον τομέα της ψυχαγωγίας

Όπως έγραψε νωρίτερα το banks.com.gr στα χέρια της κας Λάτση περιήλθε πακέτο 7,86 εκατ. μετοχών από την αποεπένδυση της Reggeborgh Invest. Η συνολική αξία του πακέτου ανέρχεται στα 88,02 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τώρα στον κ. Γιώργο περιστέρη, ο οποίος είτε μαζί με άλλους επενδυτές, είτε με ίδια μέσα θα προχωρήσει στην απόκτηση του εναπομείναντος ποσοστού 20,5%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here