Ουδεμία έκπληξη για τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο οι χθεσινές διοικητικές αλλαγές στο δ.σ του ομίλου, μόλις λίγες μέρες πριν την D-DAY γενική συνέλευση της 25ης Ιουλίου.

Ουδεμία, πλην μίας, αυτής του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απ΄ ότι πληροφορηθήκαμε στη συνέχεια διαδραματίζει ήδη σημαντικό ρόλο στις μετοχικές εξελίξεις και θα έχει ρόλο-κλειδί στην «επόμενη ημέρα» της εισηγμένης.

Η απομάκρυνση της Μαρίας Μπόμπολα, αδελφής του Λεωνίδα ερμηνεύτηκε ως μία κίνηση της πλευράς Μπόμπολα-Κούτρα να δείξει πως βάζει εκτός μέλη της οικογένειας του απαντώντας έτσι στις αιτιάσεις της πλευράς Καλλιτσάντση περί οικογενειοκρατίας και νεποτισμού.  Σε όλο το φάσμα θυγατρικών, εταιρειών κ.λ.π δραστηριοτήτων από την εποχή της παντοδυναμίας του «πατριάρχη» Γιώργου Μπόμπολα ο όμιλος βρίθει ανθρώπων, ρουσφετιών (ακόμη και πολιτικών) της μίας πλευράς. Και σε μεγάλο βαθμό αυτό ισχύει, είναι κοινό μυστικό, talk of the town, που λένε.

Η απομάκρυνση του Ιωάννη Τζιβέλη αλλά και του Δημήτρη Χατζηγρηγοριάδη ήταν μία λίγο ως πολύ αναμενόμενη «θυσία» καθώς οι Χρήστος Γκλαβάνης και Μαρκ Ραχωβίδης θεωρείται πως θα φανούν πιο χρήσιμοι την κρίσιμη ώρα.

Το γιατί θα σας το αποκαλύψω συν τω χρόνω.

Όπως συν τω χρόνω θα σας αποκαλύψω ως τι ακριβώς ενεργεί ο φίλος μου Αγρινιώτης και «βαμμένος» ΑΕΚτζής Λάμπρος, από την στιγμή που η πρόταση για αυτόν θα προχωρήσει και επισημοποιηθεί. Άλλωστε, απ΄ όσο φαντάζομαι όλοι οι του ρεπορτάζ θα την έχουν «πέσει» στον Λάμπρο για να μάθουν τι και πως.

Θα σας τα πω όλα, με το νι και με το σίγμα, μόνο λίγη υπομονή…

Για την ώρα κρατήστε τα παραπάνω, μαζί με την …είδηση:

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον ΕΛΛΑΚΤΩΡα, χωρίς τη συμμετοχή των Αναστάσιου και Δημητρίου Καλλιτσάντση στηρίζει η πλευρά Μπόμπολα και Κούτρα, μετά την παραίτηση από το Δ.Σ. του αντιπροέδρου, Ιωάννη Τζιβέλη, καθώς και ακόμη δύο μη εκτελεστικών μελών.
Στη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης, για την εκλογή νέων μελών, οι κύριοι Κούτρας και Μπόμπολας θα στηρίξουν – όπως ανακοίνωσαν- τον άμεσο διορισμό από το Διοικητικό
Συμβούλιο των Χρήστου Γκλαβάνη, Παναγιώτας Ιπλιξιάν και Μαρκ Ραχωβίδη.
Στη συνέχεια, θα προτείνουν, στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουλίου, την εκλογή των
Κωνσταντίνου Ανδρεόπουλου και Λάμπρου Παπακωνσταντίνου σε αντικατάσταση των
Αναστάσιου και Δημητρίου Καλλιτσάντση…

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here