Γράφει η «ξενοδόχος»

Μπορεί το Ελληνικό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ωστόσο η Lamda φαίνεται ότι κοιτάει και τις υπόλοιπες business της με το βλέμμα στο ΧΑ για τη Lamda Malls εντός του 2023.

  • Στο διαγωνισμό για την Yπο-παραχώρηση του Δικαιώματος κατασκευής, λειτουργίας, διαχείρισης, συντήρησης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας μεγάλων σκαφών τύπου Megayacht στην Κέρκυρα που ‘’τρέχει’’ το ΤΑΙΠΕΔ στα τέσσερα επενδυτικά σχήματα ήταν και η Lamda Marinas Ιnvestments.

Ο όμιλος έχει ήδη την εμπειρία μέσω της θυγατρικής του στο Φλοίσβο ενώ ετοιμάζει και το νέο εγχείρημα στον Αγιο Κοσμά. Στους λοιπούς ενδιαφέρον είναι η Ένωση εταιριών ΑΒΑΞ- ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, η ΤEKAΛ και η  D MARINAS HELLAS .

Η Μαρίνα μεγάλων σκαφών τύπου megayacht βρίσκεται στην Ανατολική ακτή του νησιού της Κέρκυρας, στα δυτικά του υφιστάμενου εμπορικού λιμένα, δίπλα στον τερματικό σταθμό των κρουαζιερόπλοιων.

Η γεωγραφική θέση της νέας μαρίνας είναι ιδιαίτερα πλεονεκτική καθώς:

  • Βρίσκεται δίπλα σε πόλη με πολλά τουριστικά αξιοθέατα.
  • Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από διεθνές αεροδρόμιο – απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων – και ταυτόχρονα, από πλευράς ναυσιπλοΐας, βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περιοχή, τις ακτές του Ιονίου Πελάγους.
  • Αποτελεί γεωγραφική γέφυρα μεταξύ των ελληνικών και των λοιπών μεσογειακών προορισμών – διασυνδεδεμένη με εθνικά και διεθνή λιμάνια και περιοχές μεγάλης ζήτησης – συμπεριλαμβανομένων του Ιονίου, της Ελλάδας, του Μαυροβουνίου, της Κροατίας, της Νότιας Ιταλίας και της Μέσης Ανατολής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here