Το Banks.com.gr πρώτο με ψίθυρο του στις 31 Αυγούστου σας είχε ενημερώσει πως για το ιστορικό κτήριο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στην Μίνωος υπάρχει όντως ουσιαστικό ενδιαφέρον από ξενοδοχειακό όμιλο, που προτίθεται να το αξιοποιήσει και να το ανακατασκευάσει προκειμένου να λειτουργήσει ως 5στερο. 

Η είδηση επαληθεύτηκε καθώς στα χέρια της εταιρείας Value Tουριστική περνάει το κτίριο της Ελευθεροτυπίας, στο Νέο Κόσμο, μετά τη διαδικασία πλειστηριασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Πρόκειται για την εκποίηση του κτιρίου γραφείων των 14.500 τ.μ. της Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις επί της οδού Μίνωος στο Νέο Κόσμο με το τίμημα να έχει οριστεί στα 10,885 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η Value Τουριστική συνδέεται με την εταιρεία Dimand, η οποία το τελευταίο διάστημα με τη συμβολή της EBRD επεκτείνει τη παρουσία της στην τουριστική αγορά. Η εταιρεία έχει αναλάβει και την αξιοποίηση του Σαρόγλειο Μεγάρου στην Ομόνοια, το οποίο θα μετατρέψει από κτίριο γραφείων σε τουριστική μονάδα, με τον όμιλο της Μarriott να βάζει την «υπογραφή» του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here