Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για το Kilada Hills,  έργο που φιλοδοξεί να αποτελέσει No1 προορισμό με συγκροτήματα «τρίτης γενιάς», που θα απευθύνεται σε επισκέπτες που επιλέγουν τις πολυτελείς διακοπές.

Aύριο πέφτουν οι απαραίτητες υπογραφές από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης, για την πρώτη οικοδομική άδεια που θα επιτρέψει την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο γκολφ.

Η Dolphin Capital Investors κατόπιν αυτής της εξέλιξης, όπως είχε γράψει το καλοκαίρι το banks.com.gr, θα ξεκινήσει τις εργασίες για την ανάπτυξη νέου τουριστικού θερέτρου στην περιοχή της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας.

Το έργο Kilada Hills, αφορά επένδυση ύψους 420 εκατ. ευρώ.

Στην έκταση των 2.100 στρεμμάτων δρομολογείται η ανάπτυξη υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας, επιφάνειας της τάξεως των 30.000 τ.μ., όπως επίσης και 320 επαύλεων, 100 βιλών και 28 κατοικιών. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί γήπεδο γκολφ 18 οπών.

Με βάση το χωροταξικό που έχει εγκρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), επιτρέπεται η ανοικοδόμηση 178.428 τ.μ. κατοικιών και 207.578 τ.μ. για τις λοιπές εγκαταστάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here