Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ….διορατικών επενδυτών βρίσκονται το τελευταίο διάστημα μετοχές εταιρειών, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετέχουν στην παραγωγή προϊόντων, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή άμυνας στη μάχη κατά του Covid-19.
      Δύο από αυτές είναι εισηγμένες, με την σταθερή απόδοση των μετοχών τους να καταδεικνύει το επενδυτικό ενδιαφέρον και τις σταδιακές αγορές που γίνονται από χαμηλότερες τιμές.
        Η μία είναι ο Παπουτσάνης, που από τις αρχές Απριλίου ανέλαβε συμβόλαιο παραγωγής φιαλιδίων αντισηπτικού, φθάνοντας τα 124.000 ανά 24ωρες, για να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο απολυμαντικών στα μέσα του μηνός.
  Στις 9 Απριλίου είχε πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τον Μενέλαο Τασόπουλο (διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης) και τον Μιχάλη Δρογκάρη (επικεφαλής του εργοστασίου στην Ριτσώνα).
         Η δεύτερη είναι τα Πλαστικά Θράκης, με τον Κωνσταντίνο Χαλιορή (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) να προχωρά σε ένα καλό deal με την Lariplast, την εταιρεία του Γιάννη Τσερέπα που μπαίνει πολύ δυνατά στην παραγωγή υγειονομικών μασκών.
        Και στις δύο περιπτώσεις καθοριστική ήταν η συμβολή κυβερνητικών παραγόντων προκειμένου να αρθούν…αγκυλώσεις της παραδοσιακής ελληνικής γραφειοκρατίας και να προχωρήσουν τα επενδυτικά, παραγωγικά projects σε χρόνους ρεκόρ.
   Από αυτή την άποψη, εύσημα αποδίδουν αμφότερες οι εταιρείες στον υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων,  Άδωνι Γεωργιάδη. 
         Καιρός ήταν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here