Σε θετικό έδαφος κινούνται τα χρηματιστήρια στην Ασία αντανακλώντας το χθεσινό θετικό κλίμα των δεικτών της Wall Street.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που βοήθησαν να εξομαλυνθούν οι ανησυχίες για την εμπορική διένεξη των ΗΠΑ με την Κίνα.

Στο ταμπλό ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei σημειώνει άλμα 2,2% στις 21.920,46 μονάδες μετά την απόφαση της Τράπεζας της Ιαπωνίας να κρατήσει αμετάβλητη τη νομισματική της πολιτική.

Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng σημειώνει άνοδο 1,1%. Στην ηπειρωτική Κίνα ο δείκτης Shanghai Composite κερδίζει 1,35%, ενώ ο Shenzhen Composite ενισχύεται σε ποσοστό 1,4% παρά τα αδύναμα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο δείκτης Kospi της Νότιας Κορέας κερδίζει 0,7% με τον τίτλο της Samsung να σημειώνει μικρά κέρδη 0,1% μετά την ανακοίνωση κερδών ρεκόρ για το τελευταίο τρίμηνο αλλά και απογοητευτικών πωλήσεων τηλεφώνων.

Στην Αυστραλία ο S&P/ASX 200 εμφανίζει μικρά κέρδη 0,4%, ενώ ο δείκτης S&P/NZX 50 της Νέας Ζηλανδίας σημειώνει άνοδο 1,20%. Σε ανοδικό έδαφος κινούνται και οι δείκτες σε Ταΐβάν και Σιγκαπούρη.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here