Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε Workshop αποκλειστικά για ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες δομικών υλικών που διοργανώθηκε στη Ντόχα του Κατάρ από το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Κατάρ, σε συνεργασία με την Αρχή Δημοσίων Έργων του Κατάρ “Ashghal” και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κατάρ (QCCI), και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ.

Στο workshop συμμετείχαν 20 ελληνικές εταιρείες, οι οποίες πραγματοποίησαν προγραμματισμένες συναντήσεις με 25 καταρινές εταιρείες.

“Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια εκδήλωση στο Κατάρ για τον ελληνικό κατασκευαστικό κλάδο και τις εταιρείες που παράγουν προϊόντα για τεχνικά έργα. Ιδίως η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της FIFA το 2022, αλλά και το πρόγραμμα έργων που θα ακολουθήσει μέχρι το 2026 και θα ανακοινωθεί σε μερικούς μήνες, δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες για ελληνικές εταιρείες, δήλωσε ο κ. Ahmad Al Ansari, υπεύθυνος έργων της ASHGHAL. “Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Κατάρ έχει από καιρό δραστηριοποιηθεί, ώστε περισσότερες ελληνικές εταιρείες να ωφεληθούν από τον κατασκευαστικό οργασμό που υπάρχει στο Κατάρ. Ευελπιστούμε σε άμεσα αποτελέσματα, καθώς οι Καταρινοί ενδιαφέρονται όχι μόνο για έργα και εισαγωγές προϊόντων, αλλά και για την δημιουργία παραγωγικών μονάδων στη χώρα τους, με δυνατότητα χρηματοδότησης από την Qatar Development Bank” δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γ. Μίχαλος, Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδος – Κατάρ.

Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Κατάρ, προγραμματίζει, ως επόμενη  δράση, την πραγματοποίηση επιχειρηματικού φόρουμ και επιχειρηματικής αποστολής (1-3 Μαΐου 2019), η οποία θα συνοδεύσει τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Γ. Κατρούγκαλο, στο πλαίσιο επίσκεψής του  στη Ντόχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here