Στις 10 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης συστήματος καθαρισμού καυσίμων (scrubber) στο Festos Palace και από την επομένη κιόλας το πλοίο θα ριχτεί στη…ναυμαχία της Κρήτης, όπου είναι δρομολογημένα τα Knossos Palace και Festos Palace με τα χρώματα των Μινωικών Γραμμών.

  • Στις γραμμές της Κρήτης γίνεται ήδη…χαμός, καθώς η ΑΝΕΚ- Superfast έχουν δρομολογημένα στο Ηράκλειο τα Κρήτη ΙΙ και Blue Horizon.
  • Στα Χανιά, οι Μινωικές έχουν “ρίξει” το Mykonos Palace απέναντι στα Blue Galaxy και Ελυρος της κοινοπραξία ΑΝΕΚ- Superfast (το τελευταίο αντικαταστάθηκε προ εβδομάδος από το Ελευθέριος Βενιζέλος).

Στις γραμμές της Κρήτης όμως θα εισέλθει και η Sea Speed Lines, εταιρεία που σύστησαν ομάδα μετόχων υπό τον Θέμη Καραμπέκο.

Το νέο σχήμα αγόρασε προ μηνών το παροπλισμένο πρώην Elli T (του Δημήτρη Τζανετάτου) το μετονόμασαν σε Olympus και ολοκληρώνουν τις απαραίτητες επισκευές.

Το ΣΑΣ έχει γνωμοδοτήσει ήδη θετικά και η δρομολόγηση του στην γραμμή Πειραιάς- Μήλος- Σαντορίνη- Ρέθυμνο είναι θέμα χρόνου. Περιττό το ότι υπήρξαν ισχυρότατες αντιδράσεις από Blue Star Ferries, ANEK και Zante Ferries πλην όμως το Ο.Κ δόθηκε από το Συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here