Άντε να δούμε και καμιά νέα εισαγωγή, ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόνομης εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Αθηνών άφησε ο Βασίλης Μπαλούμης, οικονομικός διευθυντής της Lamda Development, στο πλαίσιο παρουσίασης της εισηγμένης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Καιρός είναι, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει πέσει…περονόσπορος και η μία μετά την άλλη μεγάλες αλλά και μικρότερες εταιρείες έχουν πάρει ή παίρνουν την άγουσα προς την έξοδο με συνέπεια το ούτως ή άλλως “ρηχό” χρηματιστήριο μας να έχει γίνει…ρηχότερο.

  • Στη θυγατρική Lamda Malls (έχει τα εμπορικά κέντρα Golden Hall και Mediterranean Cosmos ) θα εισφερθεί και το Mall της Αθήνας. Στην κατάλληλη στιγμή, θα μπορούσαμε να δούμε και το ενδεχόμενο της αυτόνομης εισαγωγής της θυγατρικής μας στο ΧΑ” ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του CFO προς τους θεσμικούς διαχειριστές.

Ενδεχόμενο, που όπως έμαθα άρεσε στους ανθρώπους της ΕΘΕ. Και γιατί όχι, με τρέχουσα αποτίμηση 515 εκατ. η εισηγμένη θα μπορούσε αναλογικά (και πολύ χοντρικά) η Lamda Malls να “πιάσει” ένα 200άρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here