Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Συμμετοχών– με καθυστέρηση είναι αλήθεια, και αφότου είχε διογκωθεί η κοινωνική κατακραυγή-.
  • O επικεφαλής– και διαπρύσιος υποστηρικτής της συμφωνίας του deal για την ΑΝΕΚ μέσω της Strix holdings παραμένει αμετακίνητος στην θέση του.

Στην εξ αναβολής γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί 26 Σεπτεμβρίου, οι μέτοχοι θα κληθούν να εγκρίνουν και τις αμοιβές που δόθηκαν το 2022.

Το πραγματικό αφεντικό της Αttica Group, Κυριάκος Μάγειρας πήρε ετήσια μικτή αμοιβή 667.606 ευρώ, ο Σπύρος Πασχάλης (που παραιτήθηκε) 552.215 ευρώ και ο Παναγιώτης Δικαίος, ο CFO που τον διαδέχθηκε 454.710 ευρώ.

  • Από την εποχή Βγενόπουλου στην “γέφυρα” της εισηγμένης (συμμετοχών θυμίζω) ο Κυριάκος Μάγειρας, εκ των ελάχιστων συντελεστών με ενδελεχή γνώση του…βαθύτατου παρασκηνίου- σε όλα τα επίπεδα και “μέτωπα” του πάλαι ποτέ ομίλου MIG– έχει-πλέον- να διαχειριστεί μία σύνθετη κρίση.
Ξεκινώντας από το γεγονός ότι ο όποιος σχεδιασμός για πώληση “όλου ή μέρους” της εισηγμένης μπαίνει στον “πάγο”-με επιπτώσεις και χρηματιστηριακές-λ.χ. αποτίμηση κ.λ.π- μέχρι τις σκέψεις για μετονομασία μάλλον των Blue Star Ferries-επαναλανσάρισμα του εταιρικού σήματος- ακόμη και μέχρι τον ρόλο της Strix.
Οσον αφορά το τελευταίο, ο ρόλος του Mubasir Mukadam είναι λίγο ως πολύ γνωστός και πέραν της Ακτής Μιαούλη.
Και ο νοών νοείτω…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here