Τέλος εποχής για την Forthnet, αρχή της νέας για την Nova όπως μετασχηματίζεται η, επί σειρά ετών, προβληματική εταιρεία.
    Στα χέρια της Victoriya Boklag και-πλέον- του Παναγιώτη Γεωργιόπουλου, υπό το “άγρυπνο μάτι” του Νίκου Σταθόπουλου το νέο σχήμα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις παραγόντων του κλάδου, πως η United Group ήρθε για να παίξει γερή…μπάλλα, σε πολλά…γήπεδα.
Παναγιώτης Γεωργιόπουλος
     Μάλιστα ο Παν. Γεωργιόπουλος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για την εξαγορά της Wind- σενάριο, που πρώτο σας είχε αποκαλύψει το “Β”, όταν ο Managing Partner της BC Partners πρώτο-έμπαινε στο μετοχικό κεφάλαιο της-τότε- Forthnet. 
      Σε διαδικασία μετασχηματισμού η  Nova, με την στήριξη-πλέον, κατά 100%- της United Group (BC Partners) “χτίζεται” σε στέρεες οικονομικές βάσεις, στοχεύοντας στο να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στους κλάδους “τηλεπικοινωνιών” και “Μέσων”.
      Σε πρώτη φάση (για το 2021) η United Group προχωρά σε επιπλέον επενδύσεις (50 εκατ. €) πέραν των 150 εκατ.€ που έχουν χρηματοδοτήσει την απόκτηση και αναδιάρθρωση της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here