Το προηγούμενο έτος, αν και δύσκολο, έδωσε σε πολλούς τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέα ταλέντα, να δημιουργήσουν, να γίνουν πιο παραγωγικοί.

Στον κόσμο του καφέ, μία νέα γεύση προερχόμενη από τη Ν. Κορέα, έγινε το απόλυτο viral στο Tik Tok και σε άλλες πλατφόρμες, καθιστώντας το εν λόγω ρόφημα πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών του διαδικτύου ως προς τις αναζητήσεις στο Google. H δημοφιλία του Dalgona Coffee πλέον, περνά σε άλλη διάσταση. 

«Από το tik tok ξεκίνησαν όλα», λέει η 33χρονη Αμερικανίδα Katie Angel. «Ο σύζυγός μου και εγώ καθόμασταν και παρακολουθούσαμε βίντεο στην πλατφόρμα (όπως νομίζω ότι έκαναν όλοι στις αρχές Μαρτίου 2020) και είδαμε κάποιον να φτιάχνει whipped coffee. Είμαι οπαδός του καφέ, οπότε, φυσικά, έπρεπε να τον δοκιμάσω. ”

Αφού έφτιαξε το ίδιο ρόφημα, η Angel υπέθεσε ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος για την παραγωγή του. Πολλά έχουν συμβεί στη ζωή της Angel τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της υιοθεσίας ενός κουταβιού, του γάμου και της εγκυμοσύνης της, ενώ αγόρασε και το πρώτο σπίτι με τον σύζυγό της, Taylor.

Περισσότερα στο coffeemag.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here