Γράφει η «ξενοδόχος»

 

  • «Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισα την περιοχή μέχρι και σήμερα, η ομορφιά της είναι χαραγμένη στη μνήμη μου. Η θέση του γηπέδου του γκολφ, όπως απλώνεται ιδανικά πάνω από ένα μικρό ψαροχώρι στην χερσόνησο της Πελοποννήσου, είναι θεαματική».

 

Αυτή ήταν η δήλωση που είχε κάνει ο θρυλικός παίκτης του γκολφ, Jack Nicklaus, όταν πρωτοείχε πάει στην Πελοπόννησο για το νέο γήπεδο γκόλφ στην στρατηγική επένδυση για το project ‘’Κillada’’ που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη από την σχεδιαστική ομάδα του Nicklaus Design.

  • Ο ίδιος βάζει την υπογραφή και στην Αφάντου στη Ρόδο, στη νέα επενδυση που θα κάνει στην πολυσυζητημένη έκταση ο όμιλος Μήτση των Mitsis Hotels, σε συνέχεια της συμφωνίας που έκανε ο ίδιος με τον Μερκούριο Αγγελιάδη για το project που στην πλήρη έκτασή του θα ξεπεράσει τα 225 εκατ. ευρώ. 

Το γήπεδο στην Kilada αναπτύσσεται στις προφυλαγμένες από τους ελαιώνες κοιλάδες και αντικρίζει τη θάλασσα.

Το γήπεδο έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αξιοποιεί το φυσικό του περίγραμμα, διατηρώντας την υπάρχουσα βλάστηση και αξιοποιώντας τη θαυμάσια θέα, χαρίζοντας  υπέροχες εικόνες.

Για το πιο προχωρημένο σε εργασίες γήπεδο στην Killada αναφέρεται χαρακτηριστικά:

  • «Με τέλειο κλίμα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέσα σε ελαιώνες και λόφους της Κοιλάδας, με θέα τη θάλασσα και τα νησιά στο βάθος, το Jack Nicklaus Signature Golf Course, που αποτελεί το PGA National γήπεδο γκολφ, είναι μοναδικό στο είδος του.
  • Το αγωνιστικό γήπεδο 18 – οπών με την απίστευτη θέα και τη λίμνη να πλαισιώνεται από την 8η και 9η οπή, είναι ένα εμπνευσμένο έργο, σχεδιασμένο προσωπικά από τον Jack Nicklaus.
  • Ο ίδιος ενσωμάτωσε το γήπεδο στο τοπίο, ενώ πρόκειται για το μοναδικό Signature Golf Course στην Ανατολική Μεσόγειο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here