Λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2018, άνοιξε τις πόρτες του το πέμπτο κατά σειρά κατάστημα της μοντέρνας rotisserie «It’s All Grεεk» στο εμπορικό κέντρο Village Park στο Ρέντη.

Το «It’s All Grεεk» αποτελεί μια νέα πρόταση του Κλάδου Εστίασης του oμίλου Vivartia στο ελληνικό φαγητό, μια σύγχρονη εκδοχή του παραδοσιακού ψητοπωλείου, με πρωταγωνιστή το κοντοσούβλι, σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Το μενού του «It’s All Grεεk» συμπληρώνεται από σαλάτες και ορεκτικά, καθώς και από μια επιλογή ιδιαίτερων σπιτικών sauces.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο και πριν ακόμα κλείσει 6 μήνες από την πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική αγορά, το νέο concept απέσπασε 2 σημαντικές διακρίσεις στα Estia Awards: το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Food & Drink Concepts, ως το πιο δυναμικό νεοεισερχόμενο concept στο χώρο της εστίασης, ενώ βραβεύτηκε και στην κατηγορία Grill/Best new taste ειδικά για το μενού του.

Το «It’s All Grεεk» παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι στα αεροδρόμια του Ηρακλείου και της Κω. Το νέο κατάστημα στο Village Park Ρέντη αποτελεί το δεύτερο εντός Αττικής, μετά το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο McArthurGlen, ενώ το concept αναμένεται σύντομα να ταξιδέψει και στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here