Γράφει η «ξενοδόχος»

Αύριο Σάββατο αποχωρούν από Ελλάδα 360 τουρίστες που ήρθαν με Μουζενίδη, φεύγουν όμως με Aegean για Ουκρανία.

Η μεγαλύτερη εγχώρια αεροπορική αναλαμβάνει για λογαριασμό του υπουργείου Τουρισμού την επιστροφή των τουριστών που ήρθαν αλλά δεν μπορούν να φύγουν γιατί έδωσαν προφανώς οι ίδιοι τα χρήματα του ‘’πακέτου’’ αλλά αυτά η συνεργαζόμενη αεροπορική με τον όμιλο έμεινε απλήρωτη.

Πρόκειται για 180 επισκέπτες που αποχωρούν από την Θεσσαλονίκη και ακόμα 180 πελάτες από το Ηράκλειο προς το Κίεβο και το Λβιβ.

Στόχος να μην υπάρξει περαιτέρω ταλαιπωρία για τους επισκέπτες της Mouzenidis Travel Greece, η οποία, ως γνωστόν, έχει καταφύγει στη διαδικασία της εξυγίανσης κι έχει αναστείλει, προσωρινά όπως υποστηρίζει η ίδια τις δραστηριότητές της στη χώρα μας.

H Mouzenidiis Travel κατέθεσε ξαφνικά αίτηση προστασίας από τους πιστωτές , εξαιτίας των προβλημάτων ρευστότητας που έχει δημιουργήσει η πανδημία, αλλά και η παράταση των περιορισμών στα ταξίδια από τη Ρωσία, αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η εν λόγω εταιρεία.

Η απώλεια του ιδρυτή του ομίλου, Μπόρις Μουζενίδη, τον περασμένο Μάρτιο επέτεινε τις πιέσεις των πιστωτών, που αποτελούνται κυρίως από ξενοδοχεία και προμηθευτές, για εξόφληση των απαιτήσεών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here