Η θυγατρική της Lafarge Holcim, ο όμιλος τσιμέντων «Ηρακλής», περιμένει μια έκρηξη της κατασκευαστικής δραστηριότητας, ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ξεκινώντας από το Ελληνικό, γι’ αυτό ενισχύει σημαντικά τις δυνάμεις της.

Ο όμιλος Τσιμέντων ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοίνωσε την εξαγορά, από τη «Χάλυψ Δομικά Υλικά», της δραστηριότητας ασβεστόλιθου/αδρανών υλικών στη Μάνδρα Αττικής, όπως επίσης και δύο μονάδων παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος στον Ασπρόπυργο και στον Γέρακα Αττικής.

Με τις εξαγορές αυτές η θυγατρική της Lafarge Holcim επιδιώκει  να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στις δραστηριότητες των αδρανών υλικών και του έτοιμου σκυροδέματος στην αναπτυσσόμενη αγορά της Αττικής. Με τις νέες προσθηκών θα διευρυνθεί και το γεωγραφικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση,

  • «Το λατομείο αδρανών υλικών στη Μάνδρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Ο όμιλος “Ηρακλής” θα αποκτήσει τη δυνατότητα διάθεσης ποικιλίας προϊόντων για χρήση στην παραγωγή σκυροδέματος, ασφαλτικού σκυροδέματος, τσιμέντου, ασβεστοκονίας, οδοστρωσίας αλλά και για την κατασκευή κάθε μεγάλου έργου υποδομής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here