Την προηγούμενη εβδομάδα η INTRASOFT άνοιξε τις ψηφιακές της πύλες και υποδέχτηκε φοιτητές από 15 ελληνικά πανεπιστήμια (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνωνκ.ά.), σε ένα μοναδικό virtual tour των τεχνολογιών και προϊόντων της.

H εταιρία με αίσθημα ευθύνης και με κύριο άξονα την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου, έχει αναστείλει τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα γραφεία της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά παραμένει με κάθε τρόπο κοντά στους νέους, στα πλαίσια του προγράμματος ΕΚΕ #WeCare. Χρησιμοποιώντας τα τεχνολογικά μέσα στη διάθεσή της, η INTRASOFT προσκάλεσε φοιτητές και καθηγητές σε μία μοναδική ψηφιακή περιήγηση, η οποία σημείωσε σημαντική επιτυχία.

Ως η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στη χώρα, η INTRASOFT με κάθε ευκαιρία συστήνεται στους νέους Έλληνες επιστήμονες, αναλύοντας τις συναρπαστικές ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει καθώς και τις δυνατότητες εξέλιξης σε ένα παγκόσμιο όμιλο τεχνολογίας.

Συνολικά έλαβε μέρος ένας σημαντικός αριθμός φοιτητών και μελών της πανεπιστημιακής ακαδημαϊκής κοινότητας σε μία 4ωρη διαδικτυακή επίσκεψη, όπου εκπρόσωποι της εταιρείας καλωσόρισαν φοιτητές και καθηγητές και ανέλυσαν διεξοδικά της δραστηριότητες της εταιρίας σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here