Μπορεί στα γήπεδα να βρέθηκαν πολλές φορές “αντίπαλοι”, καθώς ο καθένας είχε διαφορετική αγάπη για την στρογγυλή θεά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δρόμοι των δύο ισχυρών επιχειρηματιών, που προσφέρουν με τις επενδύσεις τους χιλιάδες θέσεις εργασίας, θα σταματήσουν να διασταυρώνονται και εκτός… γηπέδου. Εδώ μιλάει ο επαγγελματισμός και η συνέπεια για ένα project (Αγιά Σοφιά) που θα αναβαθμίσει την περιοχή, θα στεγάσει την ΑΕΚ και τους απανταχού φιλάθλους και θα αποτελεί μία εγκατάσταση-“διαμάντι” για τον ελληνικό αθλητισμό, όπως το ΟΑΚΑ, Παγκρήτιο, Καραϊσκάκη, Παμπελοπονησιακό, ΑΕΛ Arena κτλ.

Για να γίνουμε πιο σαφείς.

Ο όμιλος Intrakat, του κ. Κόκκαλη, ανακηρύχθηκε ως o προσωρινός μειοδότης του μεγάλου έργου της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, έργο το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα σηματοδοτήσει και τη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς», του νέου γηπέδου της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου είχε προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και προ ημερών η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε τους όρους του διαγωνισμού για το έργο το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 14 μήνες.

Χθες λοιπόν στην Περιφέρεια Αττικής αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι των προτάσεων και ξεκίνησε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρείες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου της υπογειοποίησης.

Ο Όμιλος Intrakat έκανε την καλύτερη προσφορά σε αυτό το Δημόσιο διαγωνισμό και έχει αναδειχθεί «προσωρινός μειοδότης»!

Έχουμε αναφέρει τη λέξη «προσωρινός» ήδη δύο φορές, διότι οι επόμενες 15 ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται ως «περίοδος ενστάσεων», οι άλλες εταιρείες που κατέθεσαν προσφορά έχουν το δικαίωμα να προσβάλλουν -αν υπάρχει λόγος- την επικράτηση της Intrakat και να διεκδικήσουν το έργο.

Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα έχουν ολοκληρωθεί με υποδειγματικό τρόπο.

Ο Όμιλος Intrakat είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή παρουσία. Ιδρυτής της Intrakat, η οποία ανήκει στον όμιλο Intracom, δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Κόκκαλη! Τον επί σειρά ετών πρόεδρο και κύριο μέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Όμιλος Intrakat δραστηριοποιείται στους τομείς των αναπτυξιακών υποδομών, των κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, των τηλεπικοινωνιών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και των έργων διαχείρισης περιβάλλοντος και αξιοποίησης ακινήτων για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Βασικό μέλος του πολυεθνικού ομίλου υψηλής τεχνολογίας Intracom Holdings, η Intrakat αναλαμβάνει σύνθετα κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας στον ελληνικό και το διεθνή χώρο, αξιοποιώντας ένα δίκτυο εξειδικευμένων θυγατρικών εταιρειών και υποκαταστημάτων στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Αλβανία και την ΠΓΔΜ.

Με πληροφορίες από «Enwsi.gr»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here