Δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία “Cubico Sustainable Investments Limited” για την πώληση και μεταβίβαση της,  κατά ποσοστό 100% θυγατρικής εταιρείας, “K-WIND Κιθαιρώνας”, υπέγραψε χθες  η Intracom Holdings.

Η Cubico Sustainable Investments Limited”  είναι μία από τις μεγαλυτέρες επενδυτικές επιχειρήσεις στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η συμφωνία τελεί υπό τους γνωστούς όρους και αναβλητικές αιρέσεις, αλλά η συναλλαγή προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι την 30η Απριλίου 2020. Ως βασικό τίμημα της συναλλαγής ορίστηκε το ποσό των € 17.983.000, καταβλητέο τμηματικώς ως ακολούθως:

  • ποσό € 15.968.000 κατά την ολοκλήρωσή της,
  • ποσό € 2.015.000 εντός τριετίας από την ολοκλήρωση.

Επίσης, προβλέπεται πρόσθετο τίμημα ποσού € 1.000.000 καταβλητέο σε περίπτωση ολοκλήρωσης -εντός της επόμενης τριετίας- με βάση τις οικείες εγκρίσεις του έργου της επέκτασης ισχύος κατά 12 MW του εν λειτουργία αιολικού σταθμού της K-WIND παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 21 MW στη θέση “Στέρνιζα” της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Η επιβεβαίωση των παραπάνω ποσών θα λάβει χώρα βάσει όρων και αιρέσεων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω δεσμευτική συμφωνία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here