Το Ελληνικό Χρηματιστήριο απέκτησε και το δεύτερο εισηγμένο private equity fund μετά την Ideal Συμμετοχών, υπό τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου και την ομάδα του…

Ο λόγος για την Intracom Holdings, που μετά και την τελευταία συμφωνία με τους εφοπλιστές -για την πώληση μετοχικού κεφαλαίου της Intrakat- έχει αυξήσει το”ταμείο” της σε περισσότερα των 250 εκατ. Ευρώ…

Νέο μεγάλο deal στον χώρο της Πληροφορικής. Βυζάντιος πωλεί, Παπακωνσταντίνου καταθέτει Δημόσια Πρόταση

Η εισηγμένη προχωρά (από το 2020) σταδιακά στην πώληση στρατηγικών συμμετοχών της,  θυγατρικών (λ.χ. Intrasoft/NetCompany, Intrakat…) εξυγιαίνοντας την Intralot, συζητώντας με Γερμανούς (Rheinmetall) και Ισραηλινούς και προσβλέποντας σε συνεργασία “βάθους” με την Standard General για περαιτέρω ανάπτυξη στις ΗΠΑ (με εισαγωγή της θυγατρικής στον NYSE).

Ολο αυτό το διάστημα ο Σωκράτης Κόκκαλης πουλάει-δεν αγοράζει-μαζεύει “ταμείο”.
Θα μπορούσε στην περίπτωση, πoy κινηθεί ανάλογα με την IDE, την Intralot US να διαμορφώσει ένα “ιδιωτικό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο” εισηγμένο και με προϋποθέσεις να λειτουργήσει με όρους αγοράς (προσελκύοντας επιπλέον επιχειρηματικά, εφοπλιστικά κεφάλαια).
Το τελευταίο-του shipping- είναι δυνητικά εφικτό δεδομένης της ενεργούς ενασχόλησης του υιού Κωνσταντίνου Κόκκαλη με την ναυτιλία.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here