Νέα δεδομένα για την Inditex, μητρική εταιρεία των καταστημάτων Zara, καθώς αρχίζει να «αχνοφαίνεται» φως από το τούνελ που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού.

Η αισιοδοξία έγκεται στο γεγονός ότι ο αερολιμένας στην Ισπανία μέσω του οποίου δραστηριοποιείται ο Όμιλος για τις εισαγωγές και τις εξαγωγές του, αυξάνει τη δραστηριότητα του, δεδομένου ότι οι εργασίες στην Ασία ενισχύονται.

Ο διευθυντής του αεροδρομίου της Σαραγόσα, κ. Μarcos Diaz ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η κυκλοφορία άρχισε να αυξάνεται. Σημειωτέον, ότι το 75% του χώρου του συγκεκριμένου αερολιμένα διατίθεται στην Inditex.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ασιατικές αγορές «παρουσιάζουν ισχυρή ανάκαμψη τις τελευταίες εβδομάδες και η Νότια Αμερική δεν έχει ακόμη πληγεί όσο η Ευρώπη».

Το Bloomberg εκτιμά πως αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα αισιόδοξο σημάδι για τις δραστηριότητες της αλυσίδας λιανικής που στις 18 Μαρτίου έκλεισε σχεδόν τα μισά καταστήματα της σε όλο τον κόσμο.

Η Inditex χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Σαραγόσα, ως βάση για την εισαγωγή κλωστοϋφαντουργικών υλικών και την εξαγωγή ενδυμάτων. Σύμφωνα με το μοναδικό μοντέλο διανομής της Inditex, η συντριπτική πλειοψηφία των ενδυμάτων που κατασκευάζονται εκτός Ισπανίας πρέπει να αποσταλεί στη χώρα και στη συνέχεια να εξαχθεί σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here