Σε μια περίοδο κατά την οποία ο χρηματοπιστωτικός τομέας συνεχίζει να βρίσκεται σε διαδικασία συνεχών αλλαγών, το 11th Digital Banking Forum ήρθε για να δώσει απαντήσεις στα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του ευρύτερου κλάδου όσον αφορά τόσο την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών όσο και την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών. 

Eνδιαφέρουσα ήταν η Ενότητα Ι του συνεδρίου: «Οι αλλαγές στα μοντέλα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων» με σημαντικές τοποθετήσεις.

Mέσω live σύνδεσης μίλησε ο κ. Ignacio Zunzunegui, Head of Growth Southern Europe, της Revolut.

«Καταφέραμε να επιτύχουμε ένα σημαντικό ορόσημο στη χώρα, αλλά και ένα μεγάλο επίτευγμα καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στις 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές για τη Revolut, ενώ αποτελεί επίσης μία από τις αγορές με τους περισσότερους χρήστες στην Ευρώπη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε ότι οι Έλληνες αναζητούν καινοτόμους τρόπους για την καθημερινή διαχείριση των χρημάτων τους, αναγνωρίζοντας την προστιθέμενη αξία που προσφέρει η τεχνολογία», δήλωσε ο Ignacio Zunzunegui, Επικεφαλής Ανάπτυξης στη Νότια Ευρώπη.

Η Ελλάδα επέδειξε ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της revolut από το 2018. Ήταν διψασμένοι για banking financial solutions. Προσφέραμε πολλές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά. Γίναμε μέσα σε δύο χρόνια η πιο δημοφιλής εφαρμογή και πλέον μετράμε 1 εκατ. πελάτες στη χώρα. Χωρίς αμφιβολία η Ελλάδα μας υποδέχτηκε με χαρά και εμείς ανταποδίδουμε. 

Eίμαστε η χρηματοοικονομική εφαρμογή με τα περισσότερα downloads στη χώρα. Στόχος είναι να γίνουμε η main bank account στην Ελλάδα. Αιχμή μας οι mobile υπηρεσίες και η ταχύτητα των διεκπεραιώσεων των διαδικασιών. Θέλουμε να παρέχουμε μία βεντάλια υπηρεσιών”.