Με νέα ανανεωμένη πρόταση προτίθεται να επανέλθει το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης για το Ερρίκος Ντυνάν, αμέσως μετά τις εορτές.
Αυτό μας ψιθύρισε πηγή, πολύ κοντά στην σχετική διαδικασία, σημειώνοντας πως πλέον όλα θα εναπόκεινται στην τράπεζα Πειραιώς για το αν θα αποφασίσει να κατακυρώσει τον διαγωνισμό στο Ιδρυμα, ικανοποιώντας απόλυτα το Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργείο Υγείας, τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ιδιωτικής υγείας και βεβαίως τους χιλιάδες ασφαλισμένους, συνταξιούχους που θα έχουν – πλέον- την ψευδαίσθηση για πρόσβαση σε ένα σύγχρονο, δημόσιο νοσοκομείο.

 
Επί της ουσίας η διοίκηση Χρήστου Μεγάλου έχει μόνον δύο επιλογές:

  • Είτε θα αποδεχθεί την νέα, βελτιωμένη προσφορά του Ιδρύματος πλησιάζοντας το τίμημα που έχει τεθεί για την “Ημιθέα”
  • είτε θα κηρύξει άγονη τη διαδικασία  και θα την επαναλάβει…

Σαφώς ο χρόνος πιέζει, καθώς τα χρονοδιαγράμματα για την πώληση της “Ημιθέας” είναι δεσμευτικά, όμως και τα δύο ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Η Τρ. Πειραιώς εύλογα επιθυμεί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της όσον αφορά στο τίμημα. Και η κυβέρνηση από την πλευρά της, που αυτή πρώτη ήλθε σε συνεννόηση με το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης θέλει διακαώς να κλείσει η συμφωνία ούτως ώστε στη συνέχεια να κλείσει το deal και να περάσει στη συνέχεια , μέσα στην προεκλογική περίοδο, το θεραπευτήριο στο Δημόσιο, στο ΕΣΥ.
Η πηγή μας υποστηρίζει πως η βελτιωμένη προσφορά του ΙΑΩ θα είναι τέτοια, που η Πειραιώς δύσκολα δεν θα την αποδεχτεί.
Κοντός ψαλμός, που λένε…

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά τι έγινε με αυτή την υπόθεση???Από τον Οκτώβριο υπήρχαν δυο προσφορές. Έχουν περάσει 3 μήνες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

  2. Θα περιμενα απο την τραπεζα ΠΕΙΡΑΙΏΣ να τοποθετηθεί επισήμως για το διαγωνισμό.Αντιλαμβάνομαι βεβαίως την σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων σ’αυτό το σάπιο σύστημα και όλους αυτούς που το υπηρετούν .Ένα ΒΕΒΑΙΩΣ είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα την πληρώσουν πάλι οι εργαζόμενοι .Έρχεται οργανώνεται κάτι ψιθυρίζεται!!

  3. Στο φόνο όλοι συμμετείχαν αυτό που θέλουν τώρα είναι να διαχειριστούν και την κηδεία .Από ΚΟΡΑΚΙΑ αυτή η χώρα βρίθει.Ο πρωθυπουργός είπε ότι το ΝΤΥΝΑΝ εκλάπει ,Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ είπε ότι τα 88 εκ που δίνει το ωνασειο είναι εξαιρετική προσφορά τη μπάλα την έχει ο Μεγάλου ,αυτός αρνείται λέγοντας ότι δεν πάει για κανένα φυλακή .Οι εργαζόμενοι ως αυτοδουλοι πολίτες ψάχνουν βοήθεια από το Θεό Η από τους νόμους των κλεφτών .Εσύ Χρ.Κώνστα τι λες;Ακούστε φίλοι μου τα παιχνίδια είναι ΤΡΕΛΛΑ .Ανεξάρτητα αν αυτό που θα γινει είναι ηθικό Η ανήθικο η αν γίνει με μεθόδους Ελ ντοραντο ένα είναι σίγουρο ότι θα εκδηλωθεί καπιταλιστικά και αυτοί που χάσουν ΘΑΝΑΙ οι εργαζόμενοι .Κοιτάξτε τι εγινε με τους εργαζόμενους της Πειραιώς .ΒΡΥΧΆΤΑΙ Η ΗΜΙΘΕΑ

  4. Ραγδαίες οι εξελίξεις .Οι ΤΗΣ ΗΜΙΘΕΑΣ ακυρώνουν την συνετευξη τύπου .Ανακοινώνουν αποχωρήσεις των τραπεζικών στελεχών μετά από εντολή της ΠΕΙΡΑΙΏΣ όπως λένε .Ποιος ΤΟΥΣ πιστεύει βεβαια.Προσλήψεις -αναβαθμίσεις .Σύγκρουση ΛΕΝΕ ΗΜΙΘΕΑΣ -Τράπεζας Πειραιώς κουραφέξαλα .Το σωματείο αμέσως μετά αναρτά ανακοίνωση Συριζαιικη.Ισχυρή φράξια Μέσα στοΝτυναν πιέζει λενε ΝΑΜΗΝ δοθεί στοΩνασειο.Παραμυθια!Άλλοι οι λόγοι των εξελίξεων .Περιμένετε το παιχνίδι τώρα αρχίζει.Κώνστα που είσαι ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here