Με νέα ανανεωμένη πρόταση προτίθεται να επανέλθει το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης για το Ερρίκος Ντυνάν, αμέσως μετά τις εορτές.
Αυτό μας ψιθύρισε πηγή, πολύ κοντά στην σχετική διαδικασία, σημειώνοντας πως πλέον όλα θα εναπόκεινται στην τράπεζα Πειραιώς για το αν θα αποφασίσει να κατακυρώσει τον διαγωνισμό στο Ιδρυμα, ικανοποιώντας απόλυτα το Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργείο Υγείας, τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ιδιωτικής υγείας και βεβαίως τους χιλιάδες ασφαλισμένους, συνταξιούχους που θα έχουν – πλέον- την ψευδαίσθηση για πρόσβαση σε ένα σύγχρονο, δημόσιο νοσοκομείο.

 
Επί της ουσίας η διοίκηση Χρήστου Μεγάλου έχει μόνον δύο επιλογές:

  • Είτε θα αποδεχθεί την νέα, βελτιωμένη προσφορά του Ιδρύματος πλησιάζοντας το τίμημα που έχει τεθεί για την «Ημιθέα»
  • είτε θα κηρύξει άγονη τη διαδικασία  και θα την επαναλάβει…

Σαφώς ο χρόνος πιέζει, καθώς τα χρονοδιαγράμματα για την πώληση της «Ημιθέας» είναι δεσμευτικά, όμως και τα δύο ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Η Τρ. Πειραιώς εύλογα επιθυμεί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της όσον αφορά στο τίμημα. Και η κυβέρνηση από την πλευρά της, που αυτή πρώτη ήλθε σε συνεννόηση με το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης θέλει διακαώς να κλείσει η συμφωνία ούτως ώστε στη συνέχεια να κλείσει το deal και να περάσει στη συνέχεια , μέσα στην προεκλογική περίοδο, το θεραπευτήριο στο Δημόσιο, στο ΕΣΥ.
Η πηγή μας υποστηρίζει πως η βελτιωμένη προσφορά του ΙΑΩ θα είναι τέτοια, που η Πειραιώς δύσκολα δεν θα την αποδεχτεί.
Κοντός ψαλμός, που λένε…

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here