Τη θέση του Chief Commercial Officer της ATCOM ανέλαβε ο Ιάσων Καταρόπουλος. Σε συνέχεια της πρότερης 15ετούς συνεργασίας του με την εταιρεία, ο κύριος Καταρόπουλος επιστρέφει με νέα καθήκοντα, τα οποία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, περιλαμβάνουν την επίβλεψη του βασικού πελατολογίου της εταιρείας, την εμπορική ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών της και την πελατοκεντρική ευθυγράμμισή τους με τις παραγωγικές διαδικασίες της εταιρείας.

Ο κ. Καταρόπουλος εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της ATCOM έχοντας σημειώσει κοινή πορεία με την εταιρεία από το 2003 έως και το 2018, διάστημα κατά το οποίο ανέλαβε επιτυχώς διαφορετικούς επιτελικούς ρόλους, ενώ από το 2015 είχε διατελέσει επικεφαλής των Consulting Services της ATCOM. Το 2018, ανέλαβε Digital Director της αλυσίδας Γρηγόρης, υπεύθυνος για το digital transformation της εταιρείας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM, δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε στην ATCOM ξανά τον Ιάσονα, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στην εταιρεία μέσα στα 15 χρόνια κοινής μας πορείας. Είμαστε σίγουροι ότι η συνέχιση αυτής της συνεργασίας, με τον Ιάσονα στην εμπορική διεύθυνση, θα θέσει το roadmap της ATCOM σε ένα ακόμη πιο στιβαρό στρατηγικό πλαίσιο και θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην αναπτυξιακή μας δυναμική”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here