Κατά τη διάρκεια των εννέα πρώτων μηνών του έτους, η Huawei παρουσίασε έσοδα 77,8 δις ευρώ, μια αύξηση της τάξης του 24,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.
Το καθαρό κέρδος της εταιρείας για αυτό το διάστημα ήταν 8,7%.

Η Huawei παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και τη δημιουργία «έξυπνων» συσκευών και συνεχίζει σταθερά να βελτιώνει την αποδοτικότητα και ποιότητα των υπηρεσιών της. Αυτό έχει συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργικής και οργανωτικής δομής της εταιρείας και στη σταθεροποίηση των επιδόσεών της για τους πρώτους εννέα μήνες του 2019.

Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η εμπορική ανάπτυξη δικτύων 5G σε όλο τον κόσμο είναι θετική. Η Huawei, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, συνεχίζει να προωθεί καινοτόμες λύσεις όπως το 5G Super Uplink, ένα «έξυπνο & απλοποιημένο» δίκτυο τηλεπικοινωνιών.

Η εταιρεία έχει επίσης δημιουργήσει μέσω των συνεργατών της ένα οικοσύστημα καινοτομίας για την ανάπτυξη δικτύων 5G, με σκοπό να συνεισφέρει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των εταιρειών τηλεπικοινωνιών.

Μέχρι σήμερα, η Huawei έχει κλείσει πάνω από 60 εμπορικές συμφωνίες 5G με κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών και έχει εφοδιάσει την παγκόσμια αγορά με πάνω από 400.000 5G Massive MIMO ενεργές κεραίες και συστήματα (AAU). Η παραγωγή και προμήθεια οπτικού δικτύου μεταφοράς δεδομένων και προϊόντων ΙΤ τεχνολογίας παρουσίασαν σταθερή αύξηση.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες της προς τις επιχειρήσεις, η εταιρεία ίδρυσε την Huawei Horizon Digital Platform. Με αυτή την πλατφόρμα, η Huawei σκοπεύει να συνεργαστεί με πελάτες και συνεργάτες για να δημιουργήσει ένα νέο ψηφιακό κόσμο, μια βιομηχανία ψηφιακού μετασχηματισμού αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η πλατφόρμα θα μπορέσει να αξιοποιηθεί σε διάφορους τομείς, όπως οι δημόσιοι οργανισμοί, και οι τομείς οικονομίας, μεταφορών και ενέργειας, προκειμένου να επιταχυνθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους.

Στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2019, πάνω από 700 πόλεις, 228 εταιρείες της Fortune Global 500 και 58 εταιρείες της Fortune Global 100 είχαν επιλέξει τη Huawei ως στρατηγικό συνεργάτη για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here