Στο Coffee Business Forum μίλησε ο κ. Παναγιώτης Χάσκος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας HASKOS – Caffe’ Luigi.

Αναφερόμενος στην πανδημία, είπε:

“Βρισκόμαστε προς το τέλος της πανδημικής κρίσης που άφησε σημάδια στην ελληνική οικονομία. Η εστίαση δέχτηκε ισχυρό πλήγμα και θα χρειαστεί καιρό για να επανέλθει δυναμικά. Είδαμε στροφή στο take away, αύξηση κατανάλωσης στο σπίτι, πολλά καταστήματα έκλεισαν”.

Απαρίθμησε τις ναυαρχίδες της εταιρείας που είναι: Ο καφές espresso Luigi ένα προϊόν που απευθύνεται στην Horeca, ο ελληνικός καφές “Μερακλής” που βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ, σε τρία μεγέθη με ένα χαρμάνι, ο καφές φίλτρου KRONBERG, το OSCAR’S – FAMILY TRADITION και το νέο brand μονοποικιλιακού καφέ 7 grams Espresso. 

“Σε όλα μας τα brands η ποιότητα προέχει. Ξεκινήσαμε μάλιστα τη λειτουργία e-shop μέσα στην πανδημία, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με iso. Yλοποιούμε δύο ΕΣΠΑ και έχουμε ξεκινήσει μία νέα επένδυση με τον αναπτυξιακό νόμο” τόνισε.

Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό για τον Ενιαίο Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) καθώς δημιουργεί πρόβλημα στις εξαγωγές, λόγω του ότι οι οι τιμές δεν είναι ανταγωνιστικές.

Τέλος, ανακοίνωσε το νέο project της εταιρείας του, το fabrica de cafe, το νέο project εξωστρέφειας. 

“Πρόκειται για έναν χώρο παραγωγής μία ακαδημία, έναν χώρο για να πειραματιζόμαστε για να ακούμε τους πελάτες μας” είπε.

“Η εταιρεία μας για άλλη μια φορά κάνει ένα βήμα πιο μπροστά και δημιουργεί ένα νέο πολυχώρο, όπου θα πραγματοποιούνται συναντήσεις, δειγματισμοί, εκπαιδεύσεις. Στόχος μας είναι να λειτουργήσει ο νέος μας χώρος μαζί με την επανεκκίνηση της αγοράς”, δηλώνει ο CEO της εταιρείας μας, Παναγιώτης Χάσκος.

Η εταιρεία Haskos Coffee & Beverages – Caffe’ Luigi Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ από το 2000, ενώ τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται σταδιακά σε νέα εμπορικά δίκτυα και νέες προϊοντικές κατηγορίες.

Έχοντας αποκτήσει σημαντικά εμπορικά σήματα και αποκλειστικές συνεργασίες με πολύ γνωστές εταιρίες του εξωτερικού, στηριζόμαστε σε τρεις πυλώνες. Την εμπορία του καφέ espresso Caffe’ Luigi dal 1901 και τον προϊόντων με το σήμα Luigi. Την παραγωγή και εμπορία των δικών μας προϊόντων: Ελληνικός Καφές Μερακλής, Καφές Φίλτρου Kronberg, στιγμιαίος καφές HAS CAFÉ, και του νέου μας premium espresso brand 7 grams Espresso Micro Roasters. Την οικογένεια των προϊόντων OSCAR’S Family Tradition: σοκολάτες ρόφημα Instant Cioccolata και ChocoBoom, καφές και σοκολάτα Freezino και Biscottino, σιρόπια με γεύσεις Oscar’s Syrup, και γρανίτες Granissimo.

Η Coffee Lab που άλλαξε την ρότα του καφέ στην Ελλάδα πάει (και) Σαουδική Αραβία

Ι. Σμυρλής: Πρέπει να αναπτύξουμε τα δικά μας brands καφέ και να μπούμε στην διεθνή αγορά

Τι είπε ο expert Σταύρος Λαμπρινίδης στο Coffee Business Forum 21

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here