Έναν νέο οργανικό καφέ, premium χαρακτήρα, προσθέτει στην ήδη ευρεία γκάμα ποιοτικού καφέ η Nespresso Professional.

Ο Congo Organic από το πρόγραμμα REVIVING ORIGINS είναι ένας απαλός οργανικός καφές με ψημένες νότες δημητριακών, αρώματα ξηρών καρπών και ήπια φρουτώδη γεύση.

Το καβούρδισμά του γίνεται έντονα και με μικρή διάρκεια σε δύο μέρη, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ένταση. 

Στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για οργανικό καφέ υψηλής ποιότητας με premium χαρακτήρα, ενώ θα είναι διαθέσιμος εποχιακά ανά περιόδους.

 

Μια εξαιρετική “professional” επιλογή…

Ο νέος αυτός καφές έχει έρθει για να δώσει premium χαρακτήρα σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Σερβίρεται ιδανικά ως μονός espresso, αλλά και ως lungo. Επιπλέον, τα έντονα φρουτώδη αρώματά του με τις νότες μπισκότου συνδυάζονται εξαιρετικά και με συνταγές με γάλα. Τολμήστε να αναδείξετε αυτές τις γλυκές νότες δημητριακών και μπισκότων σε μια συνταγή, όπως ο Latte Macchiato, που θα ενισχύσει την ισορροπία του και θα εκπλήξει ευχάριστα όσους τον δοκιμάσουν.

Η γεύση του αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για την αρχή μιας επαγγελματικής συνάντησης αλλά και ως “επιδόρπιο” σε μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία. Παράλληλα, προσθέτοντας έναν τέτοιο καφέ στο γαστρονομικό ταξίδι του εστιατορίου σας, γίνεστε και εσείς μέρος της προσπάθειας της Nespresso για την αποκατάσταση της παραγωγής καφέ σε περιοχές που έχουν πληγεί από αντιξοότητες, όπως η κλιματική αλλαγή και οι συγκρούσεις.

Ένας σπάνιος θησαυρός…

Το πρόγραμμα REVIVING ORIGINS είναι το μακροπρόθεσμο σχέδιο της Nespresso Professional μέσω του οποίου επιτυγχάνεται συνεργασία με τους αγρότες για να αναβιωθούν μερικές από τις πιο σπουδαίες ποικιλίες καφέ που έχουν σχεδόν χαθεί.

Ο REVIVING ORIGINS Congo αποτελεί ένα σπάνιο θησαυρό. Τα πλούσια σε βροχή ηφαιστειακά εδάφη κατά μήκος των ακτών της λίμνης Κίβου του Ανατολικού Κονγκό είναι ιδανικά Terroir Arabica. Το πρόγραμμα Nespresso REVIVING ORIGINS συνεργάζεται μαζί με τους αγρότες για να υποστηρίξει τις κοινότητες του καφέ στο έπακρο. Στόχος είναι κάθε χρόνο να σας προσφέρει περισσότερο από αυτό τον απαλό καφέ με τις ήπιες φρουτώδεις νότες δημητριακών και τα δελεαστικά αρώματα ξηρών καρπών.

Για να ανακαλύψετε τις ποικιλίες της Nespresso Professional καθώς και τις απολαυστικές νέες συνταγές καφέ, επισκεφθείτε το www.nespresso-pro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here