Εφοδιασμένη με το μυώδη κινητήρα Milwaukee-Eight 107, η νέα Electra Glide Standard είναι η νέα προσθήκη στη γκάμα μοτοσυκλετών της Harley-Davidson.

Ένας αυθεντικός εκπρόσωπος της ταξιδιωτικής εμπειρίας Harley-Davidson, εμπνευσμένη από την παράδοση του ονόματος Electra Glide, παρέχει τη δημοφιλή ταξιδιωτική εμπειρία της Grand American Touring, σχολής της Harley-Davidson.

MY19 FLHT Electra Glide Standard. Touring.

Η Electra Glide Standard αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο 2019.

Για να προσφέρει την εμπειρία των λιτών touring μοτοσυκλετών, η Electra Glide Standard διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό, όλες τις νέες τεχνολογίες ελέγχου και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στη σειρά Touring της  Harley-Davidson, όπως είναι το ηλεκτρονικό cruise control, τα ρυθμιζόμενα με το χέρι πίσω αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το πιρούνι των 49 χιλ με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα, τα συνδεδεμένα φρένα Reflex της Brembo και το σύστημα ABS. Η απουσία του συστήματος infotainment τονίζει τη λιτή σχεδίαση της μοτοσυκλέτας και επιτρέπει στον αναβάτη, να επικεντρώνει την προσοχή του στο δρόμο.

MY19 FLHT Electra Glide Standard. Touring.

Στην Electra Glide Standard, ο κινητήρας Milwaukee Eight παρέχει την απόδοση και τα πλεονεκτήματα που περιμένουν οι αναβάτες από όλο τον κόσμο. Με γρήγορη απόκριση στο γκάζι και άφθονη ισχύ για εύκολες προσπεράσεις, καθώς και τον θρυλικό big twin ήχο της Harley-Davidson.

MY19 FLHT Electra Glide Standard. Touring.

 Νέες  προσφορές

Εκτός από τη νέα Electra Glide Standard, η HarleyDavidson ανακοινώνει μία σειρά από προσφορές  και νέες τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αφορούν τόσο σε αγορά νέας μοτοσυκλέτας όσο και σε customization υπάρχουσας.

Σε μια από τις αντιπροσωπείες της HarleyDavidson, οι πελάτες πλέον επωφελούνται με αγορά 1,000€ οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας Sportster και 500€ για αγορές αξεσουάρ άνω των 2,000€, κάνοντας το όνειρο απόκτησης μιας Harley-Davidson πραγματικότητα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here