Η Λένα Πλαΐτη, μέχρι σήμερα Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Παπαστράτος, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Επικοινωνίας της εταιρείας.

Διαθέτοντας πολυετή διεθνή και τοπική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, με αντικείμενο τη στρατηγική εταιρική και εμπορική επικοινωνία, τη διαχείριση ΜΜΕ και την ανάπτυξη ψηφιακών μέσων, και έχοντας μακρόχρονη πορεία στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η Λένα Πλαΐτη εντάχθηκε στην ομάδα της Παπαστράτος τον Μάιο του 2021.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή της ένταξής της στην οικογένεια της Παπαστράτος η Λένα αποδείχθηκε μια πολύτιμη συνεργάτιδα με στρατηγική σκέψη και σφαιρική γνώση τόσο των ΜΜΕ όσο και των νέων, ψηφιακών τεχνολογιών. Η πολύπλευρη επαγγελματική διαδρομή της, εντός και εκτός Ελλάδας, έρχεται να προσθέσει αξία και να συμβάλλει στο όραμά μας για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του νέου της ρόλου και της εύχομαι ολόψυχα κάθε καλό στα νέα καθήκοντά της».

Η Λένα Πλαΐτη είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων (ALBA Graduate Business School) και ψηφιακών μέσων (Digital Marketing Institute).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here