του Γιάννη Λιάπη, IT Solution Sales Manager-Cloud & AI της Huawei

Τα συστήματα τελευταίας γενιάς Dorado All-Flash έχουν ρεκόρ απόδοσης (21m IOPs SPC-1) και αξιοπιστίας (99,9999%), αλλά και πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, ενσωματώνοντας ευφυείς αλγόριθμους. 

Με αρχιτεκτονική SmartMatrix και υψηλή διαθεσιμότητα, τα συστήματα Huawei παρέχουν βέλτιστες υπηρεσίες δεδομένων, με απλή και ευέλικτη διαχείριση. 

Τεχνολογίες όπως NVMe και FlashLink προστατεύουν τα δεδομένα παντού, ακόμη και στο σύννεφο. Τα συστήματα Dorado All-Flash επιταχύνoυν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Huawei Cloud

Οι λύσεις cloud παρέχουν σταθερές, ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες για την επιτάχυνση των εφαρμογών και την αξιοποίηση της δύναμης των δεδομένων και βοηθούν Οργανισμούς όλων των μεγεθών να αναπτυχθούν στον ευφυή κόσμο. 

Ο Huawei κατασκεύασε ένα σύστημα cloud βασισμένο σε OpenStack, μια ανοιχτή πλατφόρμα cloud, προσφέροντας συστήματα υποδομής «ως υπηρεσία» τόσο σε δημόσια όσο και σε ιδιωτικά σύννεφα, όπου εικονικοί πόροι διατίθενται στους χρήστες. 

Η υποδομή του Huawei Cloud είναι μια αρχιτεκτονική που υποστηρίζει σενάρια του δημόσιου νέφους (Public), του νέφους των άκρων (Edge) και του υβριδικού νέφους (Hybrid).

Cloud storage-Online αποθήκευση δεδομένων

Η αποθήκευση δεδομένων και προσωπικών αρχείων αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας, είτε πρόκειται για τον απλό χρήστη είτε για επιχειρήσεις. 

Τελευταία, η online αποθήκευση δεδομένων (cloud storage) αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς, με ολοένα και περισσότερες αλλά και πιο ποιοτικές υπηρεσίες από τους παρόχους cloud. Το βασικό πλεονέκτημα είναι το μειωμένο κόστος, χωρίς να γεμίζουμε σκληρούς δίσκους που μόνο τοπικά μπορούμε να εκμεταλλευθούμε. 

Επίσης, η ασφάλεια που προσφέρει ένας μεγάλος και αξιόπιστος πάροχος cloud για τα πολύτιμα δεδομένα είναι επαρκής για την προστασία τους. Περαιτέρω, ο online αποθηκευτικός χώρος αποδεικνύεται η πιο ευέλικτη λύση για τις επιχειρήσεις, όπου η φορητότητα αποτελεί το βασικό ζητούμενο και η πρόσβαση σε αρχεία δεν θα απαιτεί μεγάλο αποθηκευτικό χώρο από τον χρήστη, καθώς όλα θα είναι διαθέσιμα στο σύννεφο. 

Υπάρχει συνεχής ανάπτυξη λύσεων λογισμικού, που συνδέουν το ιδιωτικό κέντρο δεδομένων (Private) με το Public Cloud, δηλαδή υβριδικά περιβάλλοντα. 

Με τη σταθερή σταδιακή βελτίωση του IoT, NB-IoT, 5G, με τεχνολογία που ωριμάζει, είναι στρατηγικά απαραίτητο για τις επιχειρήσεις να εισέλθουν στον αντίστοιχο κλάδο όσο το δυνατόν νωρίτερα. 

Πρέπει να ξεκινήσουμε όμως από μικρά πράγματα. Μέσω της αναβάθμισης της χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας σε επιχειρηματικό επίπεδο, με επίκεντρο τον χρήστη και την εμπειρία, η υποδομή ΤΠΕ μπορεί να καθορίσει μεγάλης κλίμακας προσαρμοσμένη παραγωγή κατά παραγγελία και παράδοση για το ψηφιακό επιχειρηματικό οικοσύστημα. 

Το cloud storage είναι επίσης η κορυφαία πρακτική στον τομέα του ψηφιακού εμπορίου και της μελλοντικής ψηφιακής οικονομίας.

 Χρησιμοποιώντας storage-cloud τεχνολογίες από τη Huawei, μπορούμε να πορευτούμε στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας πολύ δυναμικά. Άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψει κάποιος το μέλλον είναι να το δημιουργήσει.

To άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΧΡΗΜΑ της Ethos Media

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το λογισμικό και το ενιαίο encryption κρίσιμα στοιχεία για τη μετάβαση σε περιβάλλον hybrid multicloud

Τι κάνει δημοφιλές το cloud storage;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here