Η Great Exhibitions συμμετείχε με επιτυχία και φέτος στη Biofach, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για βιολογικά τρόφιμα.

Η έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 – 17 Φεβρουαρίου στη Νυρεμβέργη, συγκέντρωσε περισσότερους από 2.700 εκθέτες, από 95 χώρες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες του κλάδου των βιολογικών τροφίμων, ενώ την επισκέφθηκαν 36.000 διεθνείς αγοραστές από 135 χώρες. Η Great Exhibitions συμμετείχε με 25 εταιρείες και σημαντικές Περιφέρειες (Δυτικής Μακεδονίας, Κρήτης και Κεντρικής Μακεδονίας μεταξύ άλλων), οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα παγκόσμιο κοινό. Οι Έλληνες εκθέτες που συμμετείχαν μέσω της Great Exhibitions συγκαταλέγονται στις κορυφαίες εγχώριες εταιρείες, όπως οι Bio Agros, Cretan Mill Almpantakis, Helios Pasta, Kanakis Olive Oil, Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας, Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών και πολλές άλλες. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η Great Exhibitions παρείχε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών στους πελάτες της, όπως τον δημιουργικό σχεδιασμό και την κατασκευή περιπτέρων, υποστήριξη με ενέργειες μάρκετινγκ και προώθησης, διαχείριση logistics καθώς και δια ζώσης υποστήριξη. Αυτές οι υπηρεσίες βοήθησαν τους πελάτες της να μεγιστοποιήσουν την προβολή και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες τους στην έκθεση. Τα περίπτερα με το εκθεσιακό μας brand «Truly Greece» είχαν για ακόμη μία φορά τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε ό,τι αφορά τα Ελληνικά προϊόντα και ανέδειξαν τους  Έλληνες παραγωγούς. Ως αποτέλεσμα της συμμετοχής της η Great Exhibitions συνέβαλε στη δημιουργία εκατοντάδων δυνητικών επαφών για τους πελάτες της, που δημιούργησαν πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης με μεγάλη πιθανότητα επιτυχημένων επιχειρηματικών συμφωνιών. 

Η Great Exhibitions συμμετείχε επίσης σε διάφορες εκδηλώσεις και συζητήσεις κατά τη διάρκεια της Biofach, συνεισφέροντας την τεχνογνωσία της σε συζητήσεις γύρω από βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές, ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τάσεις της αγοράς.

Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και παροχής υπηρεσιών της ομάδας της Great Exhibitions έλαβε τα θετικά σχόλια των πελατών της, οι οποίοι συμμετείχαν στη μεγαλύτερη Ελληνική συμμετοχή στη Biofach μέχρι και σήμερα. Είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή μας στη Biofach καθώς και για τη συμβολή μας στην επιτυχία των πελατών μας. Επόμενη δράση μας η Vinexpo America, 8-9/3/2023, στη Νέα Υόρκη. Σημαντικές δράσεις επίσης είναι οι Food Expo, 18-20/3/2023, στην Αθήνα, και ProWein, 19-21/3/2023, στο Duesseldorf.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλούσιο εκθεσιακό μας πλάνο στο info@greatexhibitions.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here