Η Great Exhibitions έπειτα από μια ακόμα επιτυχημένη συμμετοχή στη SIAL America 2023, έδωσε στους πολύτιμους εκθέτες της την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με ηγέτες του κλάδου, υπάρχοντες πελάτες και πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους από όλο τον κόσμο. 

Η SIAL AMERICA συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων γενικών εκθέσεων για τα τρόφιμα στις ΗΠΑ και συνδέει ολόκληρο τον κλάδο τροφίμων και ποτών, ενώ συμβάλει στην παρουσίαση των προϊόντων σε βασικούς εισαγωγείς, εταιρείες παροχής υπηρεσιών τροφίμων, διανομείς, λιανοπωλητές και χονδρεμπόρους. 

Η Great Exhibitions, ως έμπειρος διοργανωτής εμπορικών εκθέσεων και εκδηλώσεων, παρείχε μια σειρά από υπηρεσίες για τους πελάτες της στη SIAL America. Οι κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής πραγματικά ξεχώρισαν και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες, βοηθώντας τους πελάτες μας να επιτύχουν έναν θετικό αντίκτυπο στην έκθεση. Τα θετικά σχόλια των πελατών μας για τις υπηρεσίες μας στην έκθεση αλλά και για την ιδανική τοποθεσία των περιπτέρων μας αποτελούν την επιβράβευση για το έργο μας. Οι εκθέτες μας μίλησαν με ειδικούς του κλάδου, απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις για τις τάσεις και τις ευκαιρίες της αγοράς και εξερεύνησαν νέους τρόπους προώθησης και πώλησης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.

Με την Great Exhibitions, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με έξι μεγάλες τοπικές εταιρείες: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, Δ. Α. ΚΑΛΑΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε., ΒΑΛΜΑΣ Ο.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗ – ΛΙΑΡΕΤΙΔΟΥ Α. ΜΟΝ.Ι.Κ.Ε. “ΕΛΑΙΟΝ ΟΔΟΙ”, ΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε. “ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΣΑΚΗΣ” και ανεξάρτητα η εταιρεία ΔΕΑΣ ΑΕ.

Συνολικά, η συμμετοχή της Great Exhibitions στη SIAL America 2023 ήταν κρίθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Χρόνο με το χρόνο η Sial America εδραιώνεται στο εκθεσιακό καλεντάρι, καθώς ενισχύεται και από τη συνδιοργάνωση με το Pizza Show, τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στις ΗΠΑ και δημιουργείται έτσι η βάση για μία ακόμη μεγαλύτερη ελληνική συμμετοχή το 2024. Επόμενες δράσεις μας η Salon Gourmets στη Μαδρίτη  (17-20/4) και η ISM στην Κολωνία (23-25/4).